C's beslissen Jan Swieringa toernooi in laatste wedstrijd

Donderdagavond was het de eer aan de C’s om het publiek te vermaken op sportpark de Olde Wieren. Met een prachtig weertje om te voetballen maar ook voor de toeschouwer om te langs de kant te staan, werd er om kwart over zes afgetrapt voor de eerste wedstrijd.

Aangezien de wedstrijden maar een kwartier duren was het noodzaak om zo snel mogelijk te scoren. De eerste wedstrijd tegen Harkema ging gelijk op maar de beste kans was voor Opende, helaas stond na 15 minuten nog steeds de brilstand op het scorebord.

Wedstrijd nummer twee was tegen ASC, ook weer een potje waar niet gescoord werd. Zo met nog één wedstrijd te gaan eerst maar eens kijken hoe de stand is in de poule ?

Er werd al snel duidelijk dat het in de laatste wedstrijd beslist moest worden alle ploegen hadden namelijk alleen nog maar 0-0 gespeeld. Zo jongens de laatste wedstrijd moet het gebeuren, zoveel mogelijk scoren en dan hebben we kans op een eerste plaats.

De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen de Lauwers, met rustig en verzorgd voetbal speelden onze boys volop op de aanval. Met resultaat dat de 1-0 al heel snel gescoord werd, even snel kijken op veld 2 maar blikje kater Harkema scoorde ook. Komt op jongens drekst er wer bovenop wie matte meer goals ha. Boodschap was begrepen in een ommezien lag de 2-0 in het net, maar op veld 2 deed Harkema weer hetzelfde. Opende was dus nog niet zeker van de eerste plaats, maar door nog twee keer te scoren kwam aan deze onzekerheid snel een einde. Scheidsrechters einde wedstrijd galmde er over het veld, hoppa de Peenderboys binne eerste. Keurig dien jongens.