Maandag Ochtend Ploeg

Waar de voetballers de afgelopen week weer in actie zijn gekomen, daar is de MOP-ploeg zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen enkele weken geleden al gestart.

Beter gezegd:”Eigenlijk heeft de MOP-ploeg na het beëindigen van het afgelopen seizoen geen moment stilgestaan”. Iedere maandagochtend, als ook de vrijdagochtend komen uit diverse geledingen van de club diverse vrijwilligers bijeen bij V.V. Opende om bij te praten over het voetbal en nog veel belangrijker: allerhande klussen te verrichten om het voetbal in Opende mogelijk te maken.

In de zomerstop zijn klussen als het onkruid wieden en het netjes houden van de accommodatie alledaags en in de afgelopen week heeft deze fanatieke vrijwilligersploeg de reclameborden weer een jaarlijkse poetsbeurt gegeven.

Werkzaamheden als het speelklaar maken van de velden als ook het afvalvrij houden van de accommodatie zijn verdere veel voorkomende werkzaamheden. “Eigenlijk is geen klus ons te lastig en is er voor ieder van de vrijwilligers wel wat te doen en maken we er met zijn allen wat moois van”, aldus Mop’per van het eerste uur Tjerk  van der Velde

Het moet gezegd worden:”Menig vrijwilliger kan hun petje afnemen voor de inzet die deze, steeds groter wordende groep, ieder maandag- en vrijdagochtend met zich meeneemt om zich voor de voetbalvereniging in te zetten”.

Als club kan men niet zonder deze ‘vaste groep’ vrijwilligers en daarom is men bij V.V. Opende dan ook zeer in haar nopjes met deze mensen.

Wilt u zich ook aansluiten bij deze gezellige, als ook zeer gedreven vrijwilligers? Komt u gerust eens langs op de maandagochtend en neem eens een kijkje op en rond de velden van Opende.