Supportersvereniging

De supportersvereniging is een zelfstandig vereniging die zich bezig houdt met het mogelijk maken van verschillende wensen en doelen binnen de voetbalvereniging.

In de loop der jaren heeft de supportersvereniging op verschillende gebieden haar bijdrage kunnen leveren zoals: het bekostigen van materialen (trainingsmateriaal, kleding etc.), het beschikbaar stellen van een bus voor een aantal uitwedstrijden, het mede mogelijk maken van het kaartverkoopgebouw, het beschikbaar stellen van een nieuwe grasmaaier en andere financiële bijdragen.

Hieruit blijkt dat de supportersvereniging waar mogelijk een actieve rol vervult in het realiseren van wensen voor zowel de voetbalvereniging en haar supporters.

Jaarlijks organiseert de supportersvereniging rond Pasen een bloemenactie, daarnaast organiseert zij ook activiteiten zoals klaverjassen. Diegene die V.V. Opende een warm hart toedraagt kan lid worden van de supportersvereniging en helpt daarbij de voetbalvereniging en de supporters te ondersteunen.

Wordt ook lid

Voor een bedrag van € 5,00 per jaar kunt u lid worden. Dus wilt u lid worden geef u dan op bij een van de onderstaande personen.

Wij supportersvereniging, waarderen uw ondersteuning.

Bestuur supportersvereniging

Voor vragen omtrent supportersvereniging zaken kun je contact opnemen met:

Sebastiaan Gaikema (voorzitter)
T. 06-17140787
E. supportersvereniging@vvopende.com

Jan Henstra (penningmeester

Haye van der Molen
T. 0594-659961

Sietse van der Wal