Info trainers leiders seizoen 2020-2021

Beste leiders en trainers,

Na een voetbalseizoen wat we niet snel zullen vergeten is de jeugdcommissie druk bezig geweest met het nieuwe seizoen 2020/2021. Aanvankelijk leek het seizoen pas laat te starten, maar inmiddels is er de verwachting dat het seizoen toch van start kan gaan in augustus.

De jeugdcommissie is blij dat we komend seizoen weer leiders en trainers hebben gevonden die onze jeugdspelers kunnen begeleiden en trainen. Alle teams trainen twee keer in de week, behalve de Jo8-1 en de jo7-1.

In de bijlage vind je de trainingstijden en trainingsavonden van de verschillende jeugdteams. Ook is er een plattegrond van het trainingsveld bijgevoegd. Hierop staat op welke plek van het trainingsveld de trainingen door verschillende teams worden afgewerkt.

Start training

Vanaf maandag 17 augustus starten de trainingen weer voor de verschillende jeugdteams. In de bijlage kun je zien wanneer je training geeft, op welke plek van het trainingsveld of wanneer jou team traint. De jo17-1 en de jo17-2 starten op zaterdag 15 augustus.

Materiaal

Het materiaal (ballen, hesjes, shirts) wordt door Wijnand Willemsen bij jullie gebracht. Als jullie iets missen of een vraag hebben over het materiaal kun je contact opnemen met hem.

Een belangrijke taak van de trainers en leiders is het passen op de shirts, ballen en dergelijke. Het blijkt dat elk jaar weer ballen en shirts verdwijnen. Graag extra aandacht hiervoor. 

Omgang materiaal en accommodatie

Als VVO zijn wij trots op onze accommodatie. Vraag aan al onze leiders en trainers er samen op te letten dat deze ook mooi blijft. Denk hierbij aan het netjes houden van de kleedboxen na de wedstrijd. Trainers die na de training de doeltjes weer naar de zijkant van het veld sjouwen, zodat het veld de andere dag ook weer gemaaid e.d. kan worden. De zorg over de ballen tijdens training en wedstrijddag. 

Wedstrijdsecretaris

Indien een wedstrijd verplaatst moet worden kun je je wenden tot Willeke Alssema. Zij is wedstrijdsecretaris. Zij zal contact met de tegenstander zoeken om tot een ander tijdstip van de wedstrijd te komen.

Onderbouw

Voor alle andere zaken kun je voor de teams van jo7-1 t/m jo12-1 je wenden tot Lubbe Klaver. Hij is jeugd coördinator van de onderbouw.

Bovenbouw

Voor overige zaken aangaande de teams van de jo13-1 t/m jo17-1 kun je contact opnemen met Rene’ Sienema, jeugd coördinator bovenbouw.

Keeperstraining

Voor onze keepers is er keeperstraining op maandagavond. Deze wordt verzorgt door Gerben Huitema. Hij start met deze training op maandag 24 augustus. Voor de teams in de onderbouw is het vaak even aftasten wie er keeper wil worden. Soms is er een vaste keeper en soms elke week een ander.  Mocht er een pupil van de onderbouw zijn die graag keeperstraining wil, overleg dat dan met Lubbe Klaver. Hij zal contact opnemen met de keeperstrainer.

Rinus

De ‘Rinus app’ is een handig hulpmiddel om trainingen voor te bereiden. Voor alle categorieën kun je hier trainingen vinden. Je kunt deze gratis downloaden in de ‘app store’.

Het is een gratis hulpmiddel, gefaciliteerd door de KNVB.

Overleg

Tijdens het seizoen zal er minimaal 2 x per voetbalseizoen een overleg plaatsvinden voor zowel onderbouw als bovenbouw. Hier wordt de voortgang besproken van het seizoen. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zal er ook een moment zijn waarin we een overleg hebben. Met name voor de nieuwe leiders en trainers is er dan gelegenheid vragen te stellen over het reilen en zeilen bij de VVO.

Startzaterdag 22 augustus

Op zaterdag 22 augustus zal er in de ochtend een voetbalactiviteit georganiseerd worden. Een soort van startschot voor het nieuwe seizoen!! De informatie hierover volgt!

De jeugdcommissie

Voorzitter

Jan Overwijk

06-53925009

joverwijk74@gmail.com

Materiaal

Wijnand Willemse

06-27438210

wijnand_willemsen@hotmail.com

Scheidsrechters

Stef Agsteribbe

06-47023344

sagsteribbe@home.nl

Jeugdcoordinator onderbouw

Lubbe Klaver

06-46948725

klaverloos@hotmail.com

Jeugdcoordinator bovenbouw

Rene Sienema

06-12343513

h.sienema@kpnplanet.nl

Wedstrijdsecretaris jeugd

Willeke Alssema

06-10192191

willeke.alssema@ziggo.nl

Tot slot wenst de jeugdcommissie iedereen nog een fijne vakantie en we hopen elkaar in goede gezondheid in augustus weer op en rond de velden van VVO te zien!

De jeugdcommissie