Jeugdcommissie

Beste leiders en trainers,

Na een voetbalseizoen wat we niet snel zullen vergeten is de jeugdcommissie druk bezig geweest met het nieuwe seizoen 2020/2021. Aanvankelijk leek het seizoen pas laat te starten, maar inmiddels is er de verwachting dat het seizoen toch van start kan gaan in augustus.

De jeugdcommissie is blij dat we komend seizoen weer leiders en trainers hebben gevonden die onze jeugdspelers kunnen begeleiden en trainen. Alle teams trainen twee keer in de week, behalve de Jo8-1 en de jo7-1.

In de bijlage vind je de trainingstijden en trainingsavonden van de verschillende jeugdteams. Ook is er een plattegrond van het trainingsveld bijgevoegd. Hierop staat op welke plek van het trainingsveld de trainingen door verschillende teams worden afgewerkt.

Materiaal

Het materiaal (ballen, hesjes, shirts) wordt door Wijnand Willemsen bij jullie gebracht. Als jullie iets missen of een vraag hebben over het materiaal kun je contact opnemen met hem.

Een belangrijke taak van de trainers en leiders is het passen op de shirts, ballen en dergelijke. Het blijkt dat elk jaar weer ballen en shirts verdwijnen. Graag extra aandacht hiervoor. 

Omgang materiaal en accommodatie

Als VVO zijn wij trots op onze accommodatie. Vraag aan al onze leiders en trainers er samen op te letten dat deze ook mooi blijft. Denk hierbij aan het netjes houden van de kleedboxen na de wedstrijd. Trainers die na de training de doeltjes weer naar de zijkant van het veld sjouwen, zodat het veld de andere dag ook weer gemaaid e.d. kan worden. De zorg over de ballen tijdens training en wedstrijddag. 

Wedstrijdsecretaris

Indien een wedstrijd verplaatst moet worden kun je je wenden tot Willeke Alssema. Zij is wedstrijdsecretaris. Zij zal contact met de tegenstander zoeken om tot een ander tijdstip van de wedstrijd te komen.

Onderbouw

Voor alle andere zaken kun je voor de teams van jo7-1 t/m jo12-1 je wenden tot Edwin v/d West . Hij is jeugd coördinator van de onderbouw. 

Bovenbouw

Keeperstraining vacant 

 

Rinus

De ‘Rinus app’ is een handig hulpmiddel om trainingen voor te bereiden. Voor alle categorieën kun je hier trainingen vinden. Je kunt deze gratis downloaden in de ‘app store’.

Het is een gratis hulpmiddel, gefaciliteerd door de KNVB.

Overleg

Tijdens het seizoen zal er minimaal 2 x per voetbalseizoen een overleg plaatsvinden voor zowel onderbouw als bovenbouw. Hier wordt de voortgang besproken van het seizoen. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zal er ook een moment zijn waarin we een overleg hebben. Met name voor de nieuwe leiders en trainers is er dan gelegenheid vragen te stellen over het reilen en zeilen bij de VVO.

De jeugdcommissie

Voorzitter

Erwin Henstra 

06-11837592

erwin.henstra98@gmail.com

Materiaal

Wijnand Willemse

06-27438210

wijnand_willemsen@hotmail.com

Scheidsrechters

Marieke Lei 

06-51956231

info@maatwerkaanhuis.nl

Jeugdcoordinator onderbouw

tm 11

Erwin v/d West 

06-15098526

edwinpvanderwest@gmail.com

       

Wedstrijdsecretaris jeugd

Willeke Alssema

06-10192191

willeke.alssema@ziggo.nl