Duo JO17 in onzekerheid na evaluatie gesprek bestuur

Het duo J en P ging woensdagavond met opgeheven hoofd de bestuurskamer binnen voor de evaluatie aan het einde van het seizoen. Het bestuur ging gelijk van start en de vooraf afgesproken doelstellingen kwamen op tafel, maar ze werden onderbroken............. Bestjoer ........ mij ik wol eem wot seeze ?  We binne hartstikke trots op de jongens en kinne tevreden wezze oer de behelle resultaten. (Op verzoek van het bestuur wordt er overgegaan in het nederlands, want laten we wel zijn we zitten op de grens van verschillende talen.) Voor de winterstop kampioen en na de winterstop een klasse omhoog, en ook hier draaiden we goed mee en alleen het doelsaldo werd gehalveerd maar het voetbal en de strijd waren zeker niet minder. Tot op het laatst aan streden de toppers mee om het eerste plekje, tegen concurrent Eastermar (en bekerfinalist) werd gelijk gespeeld en van de uiteindelijke kampioen Harkemase Boys werd verloren. Al was deze wedstrijd zeker billen knijpen voor de harrekieten, het missen van een penalty en twee keer slordig verdedigen van de Peenders bezorgden hun toch de overwinning. 

Maar naast de competitie was er ook nog de beker en wel tot 19 april waren we op dit toneel te bewonderen. Uiteindelijk werden de Peenders uit tegen Helpman tien minuten te vroeg uitgeschakeld en was er een einde gekomen aan de strijd voor de beker. 

Der neist (ho sorry) Daarnaast zijn er een groot aantal jongens wat de laatste weken van het seizoen gemiddeld twee a drie wedstrijden per week hebben gespeeld, dus dit was ook weer een stuk ontwikkeling voor de heren. Als laatste willen we ook benadrukken dat we trots zijn op de samenwerking met de andere teams, want zo hebben we er toch maar voor gezorgd dat iedereen wekelijks kon voetballen. Na hier mee geëindigd te zijn was het woord weer aan het bestuur, al werden de doelstellingen niet meer besproken ???? 

Kort werd er even gesproken over de tenues en andere teams, maar een nieuw contract kwam nog niet op tafel. Wel werd er nog even gevraagd of we zelf bij zouden willen tekenen. Het duo keek even snel naar elkaar en tegelijk knikten ze even  "sa fon.... contractje verlenge sit er wol ien". Maar dit was niet wat het bestuur in gedachten had, zij waren er namelijk nog niet zeker van of het duo weer aangesteld zou worden. Dus waar ze met opgeheven hoofd naar binnen gingen, kwamen ze iets minder enthousiast naar buiten. Snap sto dit nou ?  Ik think dit is klear net,  we sette nog een seizoentsje troch. Mast nei gjean dos't it neie seizoen allinich oe it hek hingje meist ot we net een team kreie. Soe it sa raar gjean, se kinne us toch net passere ? Ja jong...... iene voetbalwereld "gaat het soms raar" der matte we it eerst mar by litte. 

Dus mocht u willen weten of dit duo het nieuwe seizoen weer te bewonderen is langs het veld als puber begeleiders dan zult u toch vanaf eind augustus weer naar het sportpark moeten komen. Voor de rest willen we hierbij de spelers, ouders, familie, vage kennissen, bestuur en iedereen die toevallig even bij ons hebben gekeken bedanken voor de steun dit seizoen en wensen wij (het duo) jullie een prettige vakantie toe. 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht