Hey foarsitter efkes een pear appelflappen jonge. Onmiskenbaar Corrie en Ria bij de poiesz actie.

Om dit illustere duo kom je eenvoudigweg niet heen. Achter deze en vele andere acties, sponsorloop, verlotingen enz.enz. waren deze  dames samen met hun activiteiten commissie, de drijvende krachten. Waren ja, want na vele jaren heeft dit markante duo de activiteiten kicksen aan de wilgen gehangen.  Jammer natuurlijk, en het zal ook  niet gemakkelijk zijn om  hun inbreng direct  te compenseren. Maar daar ligt ook weer een uitdaging om dit op te lossen.

Hoe dit ook ingevuld zal worden, het zal nooit de stijl evenaren die  deze twee op de mat legden, om maar in voetbaltermen te blijven. Direct op het doel af, korte lijnen, en niet lullen maar poetsen zo doen we dat. Een actie staat me nog helder voor de geest, ik was net voorzitter en tijdens een familiedag kwam corrie op me af of ze niet even snel een verloting konden doen. Ok als je dat lukt. En het lukte, een niet direct te evenaren actie, en typerend voor hun stijl.

Corrie en Ria namens heel VV Opende hartelijk, hartelijk bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan.  Natuurlijk blijven  jullie op enigerlei wijze verbonden aan de VVO en wie weet…

Namens de VV Opende

Jan Dikkers

Voorzitter

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht