Jeugd vv Opende weer los in de competitie

Na wisselende resultaten in de beker zijn er drie jeugdteams doorgedrongen tot de poulefase. JO19-1, de JO15-1 en JO15-2 wisten hun poule als koploper  af te sluiten. Op 20 oktober is het vervolg van de beker gepland en spelen al deze teams hun wedstrijden in de Peender Arena.

Veel lof is er vanuit de jeugdcommissie voor al de vrijwilligers die er iedere week op pad gaan met de jeugd, de trainers, maar ook voor de terreinknechten, MOP-ploeg, de actieve sponsorcommissie en alle mensen die in de kantine staan en de wedstrijden en de vrijwilligers begeleiden mogen we het petje voor af nemen.

Wat dat betreft past het ook dat Opende dit jaar deelneemt aan de week van de scheidsrechter.  Al denken we soms van wel, in veel gevallen kunnen we niet zonder en (helaas) moeten deze vrijwilligers  het ook nog eens doen zonder VAR en meestal met partijdige lijnrechters.

Ook in de competitie zijn er alweer diverse resultaten behaald. De teams die in de beker goed zijn gestart hebben dit ook in de competitie een goed vervolg gegeven.

Voor de JO17 is het aanpoten en wordt er een nieuw team gesmeed, dit gaat vooralsnog met wisselende resultaten gepaard.

De JO13 wordt, mede aangestuurd door drie jonge honden uit het eerste elftal, getracht naar betere resultaten te begeleiden. Er wordt hard gewerkt op de trainingen en dit leidt meestal naar betere tijden.

De pupillen op het halve veld hebben ook wat wisselingen in de teams gehad. Allen zijn ze weer een team aan het smeden en worden er diverse goede resultaten afgewisseld met mindere wedstrijden.

De jongste telgen, de zogeheten kabouters,  hebben tot nu toe al hun toernooitjes gewonnen en net als in al de andere teams kunnen we stellen dat er genoeg talent op en rondom de velden van vv Opende lopen.

Wist u dat:

- Nieuwe kinderen ook gedurende het seizoen twee proeftrainingen mee kunnen doen.

- Er voor nieuwe leden in de bestuurskamer tegen een laag tarief de broekjes en sokken zijn af te halen.

- vv Opende inmiddels over meer dan 125 jeugdleden beschikt.

- Er vanaf de onder 8 tot onder 11 ieder maandag getraind wordt in de circuittraining van 18-19 uur.

- Op dezelfde tijd ook de ‘kabouters’ (al vanaf 5 jaar)  in actie komen.

- Behoudens de kabouters alle jeugd tweemaal in de week traint.

- Ook ’s winters gemiddeld 1x per twee weken in de zaal van de Veste wordt getraind

- Wedstrijdverslagen van jeugdteams voor op de website gedeeld kunnen worden met keesvandermolen46@gmail.com

- Vanuit de onderste jeugd drie trainers naar een informatie-avond van Cambuur zijn geweest en de goede informatie meenemen naar VVO om verder te verspreiden.

- Er op de website van vv Opende nog meer informatie te vinden is van waar u met uw vragen heen kunt.

- We vol vertrouwen werken aan een prachtig seizoen en daarvoor alle vrijwilligers benodigd zijn.

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht