JO10 heeft de smaak te pakken

Nadat er leermeters zijn gemaakt in de eerste klasse heeft JO10 in de tweede  klasse de smaak van het winnen weer te pakken.  De afgelopen twee weken heeft Opende weer aan het doelsaldo weten te werken en laat Jurre de Bruin wekelijks zien dat ie keepend  ontzettend groeit.

David Graansma is de verdedigende rots in de branding. Geen fysiek duel wordt geschuwd en meestal komt deze ijzervreter als overwinnaar uit de strijd. Ruben Spa is de technicus die met veel overzicht en passes de lijnen uitzet. Nog maar 7 jaar oud en nu al een pareltje!

Lars Oostra is van dezelfde leeftijd en deze snelle, fitte en energieke speler bestrijkt de hele zijkant,  steeds vaker scorend en een ontzettende ijzervreter. Na David en Lars hebben we nog iemand die als ijzervreter de boeken in gaat. Finn van der Veen is de buffel der ijzervreters en met zijn doorzettingsvermogen in alle linies inzetbaar.

Julian Steensma is fysiek de sterkste speler in de selectie en wint daardoor veel duels en heeft de afgelopen weken wekelijks zijn scorende bijdrage gehad.  En als we dan toch een bruggetje naar scoren maken dan kan daar Milan Klaver niet ontbreken. In de eerste klasse al wekelijks scorend en in de tweede klasse weer wekelijks meerdere doelpunten makend.

Kortom een all-round team wat met coaches Spa en Klaver weer vele meters maakt. Dat het met de teamspirit goed staat lieten de boys zien tijdens de voetbaltweedaagse van Veerkr88. Alle jongens waren hier aanwezig en  hebben ook hier hun meters gemaakt.

De uitslagen in de afgelopen weken….

Donkerbroek – Opende 13-2

ONT – Opende 3-17

Opende – CVVO 12-9

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht