JO10 scoort er gretig op los

Na de hernieuwde kennismaking met de tweede klasse heeft  onze  JO10 de smaak van het winnen weer te pakken. De tegenstanders geven over het algemeen iets meer ruimte weg als in de eerste klasse en laten wij nu net de jongens in huis hebben die hier wel gebruik van weten te maken.

De afgelopen twee weken werd er tegen ONB en BBC gestreden en er werden wederom twee fikse overwinningen van 11-2 en 13-4 neergezet. Hierbij valt het op dat de spelers gretig blijven om te scoren en niet zo zeer met de gewonnen wedstrijd(en) bezig zijn, maar meer met het samenspel en iedere volgende goal die valt.

De indeling van de eerste klasse en tweede klasse liggen mijlenver uit elkaar en het is dan ook jammer dat er geen tussenklasse is waarin de knapen iedere week aan de bak mogen en nipte overwinningen met nipte nederlagen worden afgewisseld. De eerste klasse is nog  twee maten te hoog voor onze heren en de tweede klasse eigenlijk een maatje te klein.

Al met al zit er iedere week vooruitgang in het (samen)spel en staan ook alle veldspelers inmiddels op meerdere doelpunten. Een groot compliment is er voor het team waarin iedere week de trainingen trouw worden bezocht en ook de ouders en pakes en beppes hondstrouw de wedstrijden volgen. Stiekem wordt er al gedacht aan een najaarskampioenschap, waarvoor de volgende wedstrijden gewonnen dienen te worden.

Spelers JO10: Ruben Spa, Julian Steensma, Jurre de Bruin, Lars Oostra, Milan Klaver, Finn van der Veen en David Graansma.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht