Opende JO17-1 speelt gelijk in Roden!!!

Nadat vorige week werd de competitie gestart met een toch wel zure thuisnederlaag tegen Roden, moest vandaag het eerherstel gevonden worden in Roden. De plaatselijke helden van ONR JO17-1 waren de volgende horde.

Mede door de verschillende blessure gevallen heeft het technisch duo J & J nog altijd niet de ideale samenstelling kunnen vinden. Tel daarbij de “vroege” bekeruitschakeling en de valse start in de competitie bij op en dan weet je dat de druk vanuit de “har(ry)de kern” direct wordt opgevoerd. Zo erg zelfs dat hij besloot om vandaag maar eens direct met de staf en selectie mee te reizen richting Roden…… “die voorbereiding, sil wol niks foarstelle, enne wat matte je sa betyd yn Roden weaze…??

Flitsende start…

Gelukkig is het technisch duo direct niet van slag, maar toch voelde men wel wat kriebels. Vanuit de spelers groep kwam het enigste antwoord wat telt: “we klappe der op en de 1e kans en dus ek de goal komt fan us!!”

De boys hielden woord en na 2 minuten was het Carst die Roan de diepte instuurde. Op snelheid en beheerst in de lange hoek, boem 0 – 1!! Een goede start voor de boys, maar ook ONR liet zich gelden. Zo ontstond er een mooi gevecht wat gelijk op ging. Beide teams lieten hun voetballende intenties zien en durfden te voetballen. Niet dat alles dan ook maar goed gaat… Zo was er even een kleine onoplettenheid in de Peender defensie en was het ONR die hiervan profiteerden en dus langszij kwam.

Spanning, kansen en geen doelpunten…

Tijdens de verplichte limobreak werden er nog even wat pijnpuntjes besproken en moest in het 2e bedrijf de 3 punten binnen gesleept worden. Het moet gezegd worden dat er een paar heerlijke aanvallen tussen zaten, maar de bal nog een keertje over de doellijn te werken was te veel gevraagd vandaag. Het waren overigens niet alleen de Peenders die kansen kregen, maar ook ONR wist nog enkele malen gevaarlijk door te komen, maar ook hier was scoren te veel gevraagd. 

Eerste punt is binnen…

Met een 1 – 1 eindstand hebben de boys hun 1e punt binnen deze competitie. Nog altijd blijft het even zoeken, maar vanuit vanuit de “har(ry)de kern” waren er na afloop positieve geluiden dit keer. “At de coach no krekt as de spylers, ek better begjint te presteren, dan komt de progressie en de punten wol”

Volgende week worden de boys in Grijpskerk verwacht om het daar op te nemen tegen de plaatselijke JO17-1. Een team wat de competitie goed is gestart getuige hun 2 overwinningen en op doelsaldo zelfs voorlopig de koppositie inneemt. Voor de boys een mooie uitdaging om hun de 1e punten afhandig te maken!!

 

Forza Peendermontsjes!!!!
“De Peendergoal(s) werden vandaag over de lijn gewerkt” door: Roan Alssema (1x)

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht