Opender voetbal zit in de lift

 .

Hoe vaak horen we tegenwoordig niet dat clubs het moeilijk hebben om (jeugd)teams op de been te brengen? Hoe anders vergaat het de Peender jeugdopleiding…Niet eerder werd er in de tussencategorieën onder 8 en onder 10 deelgenomen in competitieverband. Dit jaar is dit voor vv Opende de primeur.

Bij de jeugd wordt verder in alle leeftijdscategorieën met één of meerdere teams gestart. Op de maandag is er bij vv Opende de kaboutertraining vanaf 4-6 jaar. Ook de circuittraining is er op maandag (t/m 11 jaar). Beiden zijn er van 18 tot 19 uur en nieuwe leden zijn altijd welkom om één of twee proeftrainingen mee te doen.

Op de website van vv Opende zijn de trainingstijden van de overige teams en leiders- en trainersschema van de jeugd te lezen.

Ook bij de senioren heeft Opende de wind in de zeilen. Voor het eerst in jaren gaat Opende met drie herenteams en twee damesteams aan de competitie starten. Een extra plus in het geheel is dat Opende dit jaar naast de 35+ en 45+ herenteams ook met een tweede 35+ herenteam en dames 30+ team aan de vrijdagavondcompetitie gaat starten.

De club staat dan ook goed in de steigers en met de nieuw aangeschafte lichtmasten lijkt het erop dat het fundament wordt neergezet voor een gouden toekomst bij vv Opende.

Ook de actieve sponsorcommissie van vv Opende gaat het voor de wind. Nadat Tandartspraktijk Surhuisterveen (Ria van der Meer) eerder al de JO9 en JO10 in nieuwe kleren zette, gaat dit ook nog plaatsvinden bij JO8 en JO10.

De JO11-1 is afgelopen seizoen door Altied Strak in nieuwe kleren gezet. JO15-2 is voorzien van nieuwe shirts van De Wit Gardenfactory uit Kornhorn en ook Elzinga Timmer- en Montagebedrijf deed een duit in het zakje door  de JO15 van nieuwe kledij te voorzien.

Bij de senioren worden de dames 30+ van nieuwe kleren van Borger Maatwerk aan Huis voorzien.

Ook valt het op dat nieuwe (bord)sponsoren bij Opende in de rij staan. De Peender arena is dan ook fraai vormgegeven en toekomstbestendig.

Al met al ziet de toekomst voor  vv Opende er dan ook rooskleurig uit. Wil jij je ook aansluiten bij deze groeiende en bloeiende club? Kom gerust eens langs op ons fraai gelegen sportcomplex aan de Olde Wierden/Verbindingsweg. Iedere zaterdag zijn er veel activiteiten en kan men voor een natje en een droogje terecht in de kantine.

Op 29 september staat voor het door IJtsma Livingworld en IP Pro Camera gesponsorde eerste elftal  de eerste thuiscompetitiewedstrijd op het programma. Dan zal er tegen OKVC worden afgetrapt. Traditiegetrouw zullen voor de eerste wedstrijd de sponsoren worden uitgenodigd en zal er na afloop voor ´live-muziek´ in de kantine worden gezorgd.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht