Peender voetbal zit in de lift...

Nadat we de afgelopen jaren al konden zien dat het jeugdvoetbal een enorme groei doormaakt, wat onder andere heeft geleid tot het vormen van twee JO13 en twee JO15 teams zit de wind ook door de rest van de vereniging goed in de zeilen!

In de kabouters is er nog net geen sprake van een wachtlijst/ledenstop. Vele nieuwe gezichten vormen hier inmiddels drie teams.

Het bekersucces van JO15-1 is tot ver in het noorden doorgedrongen. Ook dit laat zien dat er veel talent aan zit te komen.

Ook het meiden en damesvoetbal maakt een gezonde groei door. Voor volgend jaar zijn de eerste nieuwe aanwinsten reeds vastgelegd, waarbij opvalt dat ook het talent wat ooit de Peender velden verliet weer huiswaarts keert. De groei bij de dames leidt er volgend jaar toe dat er een tweede damesteam zal worden opgericht. Aan trainer Dennis Ryan en de dames een schone taak om de opwaartse lijn voort te zetten.

Ook bij de heren valt het op dat het Peender talent, wat eerder koos voor gerenommeerde jeugdopleidingen bij grotere buur(t)verenigingen, huiswaarts keert. Bij Opende 1 leidt dit in ieder geval tot 2 nieuwe aanwinsten voor de selectie van Marcel Hiemstra en Benno Oosterbaan. Na de geweldige tweede seizoenshelft, waarin ook de nodige eigen jeugd is ingepast, zijn we benieuwd hoe dit volgend seizoen vervolgd gaat worden.

Ook de 35+ ziet een groei doormaken. Volgend seizoen wordt hier wellicht een tweede team aan toegevoegd. De 45+ heeft ook een stabiele groep en onder andere door het fenomeen van vrijdagavond-voetbal kunnen we melden dat vanaf volgend seizoen ook lichtmasten geplaatst gaan worden om het hoofdveld.

Dit wordt gedaan om de club nog meer op de (groeiende)toekomst voor te bereiden. We zien dat het vrijdagavond-voetbal niet meer weg te denken is en ook dat doordeweekse (jeugd)wedstrijden steeds meer regel worden.

Ook de sponsorcommissie timmert hard aan de weg. De lichtmasten kunnen dan ook gefinancierd worden zonder aan te kloppen bij de leden voor een extra contributieverhoging.

Voldoende ontwikkelingen die vv Opende klaar laat stomen voor de toekomst.

Mocht je je ook geroepen voelen om je als lid aan te melden bij deze bloeiende vereniging dan kan dat. Ook een vrijblijvende (jeugd)training volgen behoort tot de mogelijkheden. Voor de jeugd tot en met 11 jaar kan er op 11 en 18 juni tussen 18-19 uur worden deelgenomen aan inlooptrainingen.

Voor de dames zijn er op 13, 20 en 27 juni nog (inloop)trainingen gepland, waarbij je vanaf 19:30 uur de velden kunt betreden.

Opende leeft en dat is door de gehele vereniging te merken. Het samen spelen en samen doen staat daarbij centraal. Een pakkende afsluiter van het seizoen is daar niet meer uit weg te denken. Op 30 juni sluit vv Opende dan ook wederom het lopende seizoen af met de begeerde familiedag. Ook jij/u bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht