Seniorenteams bloeien op!

Na de eerdere successen op vrijdagavond, waarbij zowel 35+2 als de dames 30+ tot avond-winnaar werden uitgeroepen werd hier gisteren door de rest van de senioren een ‘spetterend’ en zonnig vervolg aan gegeven.

De dames van trainer/coach Ryan hebben de weg naar boven ingezet. Na de overwinning van maar liefst 7-0 van verleden week, werd deze x Heerenveen terecht gewezen en met 4-1 gewonnen.

De heren van het derde elftal wonnen met 6-3 van Drachtster Boys 8. De equipe van Mosselaar laat wekelijks zien over veel scorend vermogen te bezitten en bleef deze x aan de goede kant van de score.

Opende 2 mocht rusten na de eerste twee overwinningen en treft op 27 oktober net als Opende 1, ASC in Augustinusga als tegenstander. Coach Swieringa lijkt de wind er goed onder te hebben in dit combinatieteam van jong talent samen met ervaren spelers!

Volgende week komt in competitieverband alleen het derde elftal in actie in en tegen Drogeham 2. (aanvang 14:00 uur).

Dit weekend was tevens het tweede dat in het teken stond van ‘de week van de scheidsrechter’. De scheidsrechters genoten zichtbaar van de door vv Opende aangeboden koeken.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht