VV Opende verliest doordeweekse wedstrijd van ODV (2-3).

Na een belabberde eerste helft (0-2) en een enerverende tweede helft is Opende er niet in geslaagd om (definitief) de onderste regionen van de vierde klasse C te verlaten.

 In een eerste helft die vol stond van fouten aan Peender zijde waren het Kiers en Veninga van ODV die beiden prachtig doel wisten te treffen. Het 'waar zijn we nu allemaal mee bezig' na een half uur van leider Benno Oosterbaan zei wat dat betreft voldoende over de eerste helft.

In de tweede helft kwam onder aanvoering van Jarno Westerhof en met Arjan van der Wal in de gelederen een herboren vv Opende uit de kleedboxen. Gesteund door het weer manmachtig aanwezige thuispubliek werd de achtervolging ingezet en Opende wist middels een fantastische treffer van Westerhof de 'anschlusstreffer' te produceren.  ODV trof meteen hierna weer doel en daarmee leek de treffer van Van der Werf een beslissende.

In de absolute slotfase van de partij scoorde invaller Edwin Elzinga nog en was het ook nog even billenknijpen voor ODV. Echter kwam vv Opende de slechte eerste helft niet helemaal ten boven en verloor het met 2-3.

Voor Opende is er geen tijd om bij de pakken neer te zitten en wacht er zaterdag wederom een thuiswedstrijd. Dan wacht het fysieke ASC uit Augustinusga/Surhuizum om 14.30 uur

Toeschouwers: 143

Peender man of the match: Jarno Westerhof

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht