3 nieuwe gezichten in voorlopige selectie vv Opende

In de voorlopige selectie van vv Opende zijn drie nieuwe gezichten opgenomen.

We stellen ze alvast aan jullie voor:

Chiel de Jong: Deze fysiek sterke en snelle linkspoot komt over van ‘t Fean 58. In zijn jonge jaren wist Chiel zich al in de basis van vv Buitenpost te knokken. Na een zware knieblessure maakte hij twee jaar terug de overstap naar onze Feanster buren. Inmiddels is Chiel weer geheel fit en hoopt hij een vaste waarde ‘centraal achterin’ te worden.

Eveneens van ‘t Fean 58 komt Jorn Kuipers over. Jorn heeft samen met Chiel het in Buitenpost geschopt tot de vierde divisie met de JO19. Ook Jorn heeft een zware blessure gekend en na terug te zijn gekeerd op het oude nest besloot hij vanwege zijn blessure eerst te stoppen. Na rond de winterstop een aantal wedstrijden van Opende bekeken te hebben begon het voetbalbloed weer te kriebelen en bovenal merkte Jorn dat hij weer sterker werd. Jorn hoopt een motiverende factor te kunnen zijn in de selectie en bovenal staat voorop dat hij het komende seizoen weer geheel fit wordt. Hierbij zullen plezier en prestatie hand in hand gaan.

Vanuit de eigen jeugd komt ‘youngster’ Roan Alssema de selectie versterken. De fysiek sterke, snelle en behendige aanvaller kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten. Roan heeft de gehele Peender opleiding doorlopen en mocht het afgelopen seizoen reeds aan het grote werk ruiken. Zijn eerste optreden in de hoofdmacht maakte hij in een oefenwedstrijd tegen Aengwirden en meteen wist hij doel te treffen en zijn medespelers van assists te voorzien. Roan hoopt op zoveel mogelijk minuten en uiteindelijk een vaste waarde te worden in de rood-witte brigade.

Donderdagavond heeft de voorlopige selectie reeds kennis met elkaar gemaakt. Hierbij werden zij door de nieuwe hoofdtrainer, Wierd Kuipers, meegenomen door het plan wat er het komende seizoen ligt en werd de selectie onderworpen aan een vragenlijst.

Tevens werd de nieuwe kledinglijn gepresenteerd en kon er teruggekeken worden op een interessante kick-of ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht