Beste Leden, Supporters, Sponsoren,

 

Het jaar 2020 loopt teneinde. Een bizar verlopen jaar waarin we van de ene lock down naar de andere lock down zijn veroordeeld. Dit heeft behalve op jullie persoonlijke levens ook een zware wissel getrokken op onze mooie  club. Na een abrupt einde van het vorig seizoen zijn we in dit seizoen maar tot vier competitiewedstrijden gekomen. Na een paar bekerwedstrijden waar publiek onder strenge regels mocht worden toegelaten was daarna ook het bezoeken van wedstrijden niet meer mogelijk. Het heeft de trainers van zowel senioren als ook de junioren de nodige hoofdbrekens gekost om in elk geval de boel toch nog enigszins aan de praat te houden en de binding met de club en het gevoel te behouden. Dit verdient een groot compliment. Onze mensen van de jeugdafdeling hebben zelfs tot het laatst nog mogelijkheden gevonden om de jongste jeugd te vermaken. Dit verdient enorm veel waardering.

Alle activiteiten zijn tot tenminste 4 januari opgeschort. Dit betekent voor zowel de jeugd als de senioren in elk geval tot die datum winterstop. Daarna moeten we zien hoe de zaken er voor staan, niemand kan daar op dit moment iets over zeggen en wat voor activiteiten er dan mogelijk zijn.

Duidelijk is ook dat er onder deze omstandigheden geen ledenvergadering kon worden gehouden en ook de nieuwjaars borrel behoort niet tot de mogelijkheden. Die houden we te goed.

Naarmate deze toestand langer duurt zal het moeilijker worden, om de binding met de vereniging te behouden. Ook financieel zijn er flinke tegenvallers, geen toeschouwers, geen kantine inkomsten. Ondanks deze tegenvallers zijn we, mede dankzij de hulpmaatregelen van de regering, en een gezond financieel beleid de afgelopen jaren, nog niet in de problemen. Grote dank zijn we hieraan ook verschuldigd aan onze  zeer actieve sponsorcommissie en onze zeer loyale sponsors.

Activiteiten zoals de online Bingo en de oliebollen actie zijn prachtige initiatieven die ook bijdragen aan het clubgevoel en de kas ondersteunen. Hartelijk dank hiervoor.

Gelukkig houdt onze Mop ploeg de moed er ook nog in en ligt de accommodatie er prima bij.  We kunnen als het mag gelijk weer los dankzij deze kanjers.

We zullen  als toelichting op de financiële situatie als alle steun voor dit jaar binnen is met een beknopt financieel verslag komen zodat voor iedereen inzichtelijk is hoe we er voor staan. Dit mede door het niet houden van een ledenvergadering.

Gelukkig gloort er licht aan het einde van de tunnel, een vaccin is inmiddels vrijgegeven en een programma voor grootschalige inenting is in de maak. En hopelijk kunnen we ergens in het komende jaar weer op een goede dag genieten van onze voetbalsport met publiek en na de tijd een biertje drinken in de kantine, zo hoort het te zijn.

Rest mij namens het bestuur en het jeugdbestuur jullie allemaal prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021 toe te wensen.

Jan Dikkers

Voorzitter

 

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht