Eerste selectie vv Opende neemt afscheid van vijftal

Vrijdagavond is er door de a-selectie afscheid genomen van hoofdtrainer Marcel Hiemstra en een viertal spelers.

Onder het bewind van Marcel is Opende verjongd en is doorgegroeid naar het linker rijtje in de vierde klasse. Een verdienste die voor een groot gedeelte toe te rekenen is aan Marcel. Van de Peender, in hart en nieren, wordt na drie prachtige seizoenen afscheid genomen, waarbij men Marcel en zijn gevolg nog vaak rondom de velden en in de kantine van Opende zullen spotten.

Warme woorden waren er vanuit aanvoerder Wietse Eringa ook voor “maatje” Stefan van der Veen. Jarenlang vormde het duo het centrale hart van de verdediging van de rood-witte brigade. Stefan heeft aangegeven na jarenlange trouwe dienst een stapje terug te doen. Dit mede gelet op dat Stefan een eigen bedrijf heeft en fysiek de laatste jaren het nodige blessureleed heeft gekend.

Naast Stefan werd er ook afscheid genomen van Ids Kuperus, Edwin Elzinga en Jarnick Gjaltema. Deze ‘jongere goden’ blijven ook behouden voor de club en zullen te bewonderen zijn in lagere teams binnen vv Opende.

Marcel en Stefan ontvingen naast een gesigneerd shirt een “verwenpakket” van de a-selectie en dit pakket kwam Ids, Edwin en Jarnick ook ten deel.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht