FC Groningen on Tour bij vv Opende

 

Geef je nu op voor FC Groningen on Tour bij vv Opende op dinsdag 13 oktober
FC Groningen gaat in de herfstvakantie on Tour naar Opende toe en geeft een dag lang trainen. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur.  Tijdens deze dag laten we je kennis laten maken met de FC Groningen trainingsmethode en staat de hele dag één voetbalthema centraal. Daarnaast werken we op de voetbaldagen met de FC Groningen discipline, waarin onder andere rust, voeding en structuur centraal staat. Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 42,50 euro per persoon. 
Iedereen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar kan zich aanmelden voor de FC Groningen on Tour voetbaldagen. Het maakt niet uit op welke positie op welk niveau je speelt. De FC Groningen trainers gaan jou helpen en tips geven om je te ontwikkelen als voetballer. De trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en bestaan maximaal uit 12 spelers/speelsters. Naast de hele dag trainen als een FC Groningen prof, ontvang je een FC Groningen gadget, een certificaat van deelname en een sportlunch tijdens de dag zelf.

 


De jeugdcommissie van vv Opende is trots om FC Groningen on tour te faciliteren. "We zetten met ons allen ons beste beentje voor om de (Peender) jeugd te laten groeien en bloeien", aldus Jan Overwijk. "Met het actieve jeugdbestuur is de afgelopen jaren vors geïnvesteerd in de trainers, de accommodatie en de jeugd, dit is een passend vervolg daarop", vult mede-bestuurslid Lubbe Klaver hem aan. 

 

Opgeven voor FC Groningen on Tour is mogelijk via https://www.fcgroningen. nl/trainenalseenprof/ontour

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht