Koop bij onze sponsoren!!

 

Waar het de afgelopen jaren geweldig gaat vanuit onze sponsorcommissie, daar is de groei nu even noodgedwongen gestopt. Het Coronavirus (Covid-19) laat ook binnen onze vereniging en bij al haar sponsoren haar sporen na.

 

Vanuit onze sponsorcommissie doen we dan ook een beroep op jullie allemaal om jullie aankopen, nog meer dan anders, te doen bij onze sponsoren. Wil dat nu tijdelijk even niet lukken, omdat de sponsor noodgedwongen zijn deuren even heeft moeten sluiten dan vragen we jullie om, zodra het kan, deze bedrijven weer te gaan bezoeken en te ondersteunen.

 

Op deze manier hopen we zo goed als mogelijk de crisis tegen te gaan en er gezamenlijk nog beter uit te komen!

 

Op sponsorgebied ging/gaat het de club voor de wind. Naast dat de eerste (gedeeld) hoofdsponsor (Leffel Sports / 100 % Voetbal) is gecontracteerd, hebben zich ook een vijftiental (nieuwe) subsponsoren zich aan de vereniging verbonden! Hiermee is de basis gelegd voor een nieuwe sponsorgroep. Daarbij is afgesproken dat deze sponsorgroep minimaal één keer per jaar samen gaat komen en gaat evalueren hoe ze elkaar en de club naar een hoger plan kunnen trekken.

 

Naast de nieuwe hoofd- en subsponsoren is de Peender arena het afgelopen jaar gevuld met veertig nieuwe bordsponsoren. Om hierbij de groei door te kunnen zetten, wordt een tweede ring voor grote sponsorborden ontwikkeld achter en naast het scorebord. Nog voordat het nieuwe seizoen begint hopen we daar de eerste nieuwe sponsorborden te plaatsen. Deze nieuwe ruimte is ook hard nodig omdat er op dit moment nog een kleine twintig nieuwe sponsorborden in de maak zijn.

 

De nieuwe sponsorborden worden vakkundig door onze MOP-ploeg bevestigd en ook jaarlijks meerdere malen schoongemaakt. Op deze manier is en blijven de sponsorborden langs het hoofdveld een visitekaartje en vormt onze arena er eentje waar menig vereniging jaloers op is.

 

Nadat het virus overwonnen is zal de sponsorcommissie weer van zich laten horen. Zoals het nu lijkt worden daarbij de feestjes, welke nog voor dit seizoen op de rol stonden, verschoven naar het volgende seizoen. Als we dan eenmaal los kunnen, gaan we met zijn allen ook weer als een speer.

 

Dat is waar wij, onze sponsoren en de club voor staan! Het “You’ll never walk alone” zal dan ook nog meer uit de boxen galmen, wanneer dat weer kan!

Voor nu wensen we alle leden, sponsoren en de club alle gezondheid toe. Met zijn allen zijn we 1 en laten we in deze moeilijke tijd naar elkaar blijven omkijken.

 

Namens de sponsorcommissie van vv Opende,

 

Lubbe Klaver (voorzitter sponsorcommissie).

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht