vv Opende maakt zich op voor eerste online bingo

 

Gisteravond is er vanuit het clubhuis van vv Opende geoefend met de techniek achter de “online-Bingo”. Dit verliep vlekkeloos en dus maakt men zich bij vv Opende op voor de eerste VVO-Bingo.

Aanstaande vrijdag zal het online-festijn plaatsvinden en bingokaarten zijn nog tot aanstaande donderdag te bestellen via VVOBingo@hotmail.com

De organisatie krijgt het nog druk om alle beschikbare prijzen te rangschikken. Want ‘allemachtig’ wat zijn er veel waardevolle spullen binnengekomen en wat willen we op voorhand alle sponsoren daarvoor bedanken.

De prijzenkast is gevuld met onder andere woonaccessoires, woondecoratie, waardebonnen en waardecheques, flessen wijn, vlees-pakketten, beautypakketten, tuingereedschappen, een bbq-egg, een picknicktafel en nog veel en veel meer.

Met al dit moois is de prijzenkar overvol. De spelleiders zullen alles bundelen en de mooiste combinaties voor de “Bingo” klaarmaken.

Mis dit niet en steun de club in deze bizarre tijd vanuit huis en maak er een “bjusterbaarlijk” leuke en onvergetelijke avond van. De bingosetjes kosten slechts €10,- en daarvoor speel je mee in 5 bingoronden en in de extra “rad van avontuur-ronden”

De Bingo start om 19 uur en de live-stream start vanaf 18.30 uur.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht