Speluitleg online Bingo

Online bingo bij vv Opende

Helaas houdt de coronacrisis het amateurvoetbal in zijn greep, dit treft ook vv Opende. Om toch wat betrokkenheid te houden en de club financieel te steunen wordt er een online bingo georganiseerd op vrijdagavond 18 december. Doe gezellig mee, maak kans op mooie prijzen en steun de club!

 

Algemene informatie

Datum: vrijdag 18 december 2020
Starttijd: 19:00 uur

Uitzending Facebook: https://www.facebook.com/VVOpende
Uitzending YouTube:  https://youtu.be/VLJti_PH-_k
Uitzending via website vv Opende: https://www.vvopende.com

 

Speluitleg

  • De bingo bestaat uit 5 rondes, waarbij meerdere prijzen per ronde te winnen zijn. Wanneer je 1 set bingokaarten besteld, krijg je 1 kaart voor elke ronde (5 in totaal).
  • Op de bingokaart staat aangegeven voor welke ronde een bingokaart gebruikt moet worden.
  • Tip: Zorg ervoor dat je de bingokaart hebt uitgeprint en een pen bij de hand hebt, zodat je gemakkelijk mee kunt spelen.
  • Tijdens de uitzending zullen de presentators aangeven voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, of volle kaart) er gespeeld wordt. Dit zal tevens op het scherm te zien zijn.
  •  Heb je bingo? Bel dan zo snel mogelijk naar: 06 - 53 112 881

Tip: Sla dit nummer alvast op in je telefoon als favoriet.

Bij meerdere bingo's op hetzelfde getal, telt alleen de bingo van diegene die het snelst telefonisch contact opneemt via bovenstaand telefoonnummer.
Aan de hand van uw unieke kaartnummer kunnen wij de bingo controleren en beoordelen. Jouw unieke kaartnummer staat rechtsonder op de bingokaart.

 

Tussen de bingo rondes door zijn er ook nog prijzen te winnen aan de hand van het rad van fortuin op basis van uw unieke kaartnummer. 

 

Gewonnen prijzen worden direct bij u thuis gebracht.*

 

Bingokaarten kopen

Bingokaarten zijn te bestellen voor €10,- per set via vvobingo@hotmail.com. Je krijgt dan per mail voor elke ronde 1 bingokaart toegestuurd (5 in totaal).
In dezelfde mail krijg je een betaalverzoek en bankgegevens toegestuurd, waarmee de betaling voldaan kan worden.

 

*Met uitzondering van prijzen die niet te vervoeren zijn in een personenauto of wanneer je te ver weg woont. In dit geval zullen we telefonisch bespreken hoe je de prijs kunt bemachtigen.

 

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht