Peendermantsjes doeltreffend in Ternaard.

De JO17 moest vandaag uit aantreden tegen het uit de kluiten gewassen Ternaard. Drie minuten over negen ging de wedstrijd los en het was Opende wat in de aanval ging. Binnen twee minuten werd Ide gevloerd en legde Dani aan om de vrije trap te nemen ook werd deze gelijk verzilverd door dezelfde persoon. Niet veel later schoot Niels de twee nul binnen. Het GP duo zat op rozen en gooide het jasje los voor het heerlijke zonnetje. Nog voor de rust pegelde Christian de 0-3 binnen. In plaats van de kansen te verzilveren werden er in de eerste helft een hoop kansen om zeep geholpen. Na de break ging Opende op zoek naar de verlossende goal. Wederom was het Dani die twee keer scoorde uit een vrije trap. Nadat Ide een fantastische goal had gemaakt zette Niels de 0-7 eindstand op het scorebord. Een verdiende overwinning met af en toe goed positiespel. Het GP duo had het advies van de gebroeders knik knak en strompel goed opgevolgd en gingen met de puntjes op de i vol lof terug naar de Peender basis.
Proficiat boys. Volgende week spelen we thuis tegen Dr boys om 9 uur.