Sponsorloop vv Opende groot succes

Na jaren van afwezigheid heeft afgelopen zaterdag de eerste sponsorloop in het nieuwe jasje plaatsgevonden bij vv Opende.

Helaas moest het programma door de Corona-beperkingen iets ingekort worden en moest De organisatie zich uiteraard aan de RIVM-protocollen houden.

Dit mocht echter de pret voor de jeugd niet drukken en gesteund door de trainers en leiders van ieder team werd de jeugd in hun tien-minuten-loop naar grote hoogte aangemoedigd . De organisatie hierbij was in handen van de dames van vv Opende, waarbij de telling van de ronden door de jeugd uit de JO17 voor hun rekening werd genomen.

Ook was vv Opende haar mascotte, Keesie, voor deze gelegenheid naar de Peender velden gekomen. Middels een megafoon werd alle jeugd weggeschoten en zorgden heldere aanwijzingen via de megafoon en enthousiasmerende signalen en muziek voor net dat stukje extra power bij de kinderen. Naast dat de jeugd na hun grootse prestaties als ware helden werden ontvangen, werden zij met limonade overspoelt en kregen zij een medaille voor hun verrichte arbeid.

Vanuit de jeugdcommissie werd met veel waardering gesproken over de inzet van de jeugd, de tellers uit JO17 en de organiserende dames. De eerste sponsorloop in het nieuwe jasje werd dan ook al snel bestempeld als een groot succes en hoopt men in de toekomst nog vaak terug te zien in Opende.

 

 

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht