Teamindeling jeugdteams VV Opende seizoen 2020 - 2021.

 

Door de corona is er aan het seizoen 2019 – 2020 wel een heel raar en abrupt einde gekomen, maar gelukkig hebben we dankzij de inzet van vele vrijwilligers toch nog even een mooie afsluiting gehad doordat er nog even een paar weken getraind kon worden. Inmiddels zijn de velden in onderhoud en wordt er hard gewerkt om de velden weer in topconditie te brengen voor het nieuwe seizoen.

Ondanks dat we nog niet kunnen zeggen wanneer de competities gaan beginnen in het nieuwe seizoen is de voorbereiding al wel in volle gang. Samen met de jeugdcommissie en de technische commissie hebben in de afgelopen periode trainers en leiders meegedacht over de indeling voor het komende seizoen 2020/2021. Vanuit het overleg tussen de TC senioren _ jeugd is een gezonde doorstroom van jeugd naar de senioren ontstaan. Dit heeft uiteraard direct weer een relatie met de indeling van de verschillende jeugd teams in de hogere leeftijds categorieen. Mede dankzij de inzet van de leiders en trainers is het gelukt om ook nu weer tot een voorlopige indeling te komen. Elke indeling kent voor spelers en ouders mee- en tegenvallers, maar uiteindelijk is er een zo optimaal mogelijke indeling ontstaan voor de jeugdspelers van VV Opende.

Komend seizoen bestaat de Peender jeugdafdeling uit in totaal 10 teams, waarvan de JO17-1,
JO17-2 en JO13-1 als 11-tal de competitie ingaan. De JO12-1, JO11-1 en JO11-2 gaan als 8-tal deelnemen aan de competitie. Onze JO10-1, JO9-1 en JO8-1 gaan als 6-tal in actie komen. Daarnaast gaat er nog een heel leger aan kabouters spelen in de JO7.


Deze voorlopige teamindeling is onder voorbehoud. De komende weken tot aan de start van het seizoen kunnen er nog steeds spelers bijkomen en/of vertrekken waardoor we e.e.a. moeten herzien en wat dus consequenties kan/gaat geven voor de onderstaande indelingen.

Selectie team JO17-1:
Stef de Jong (k), Jesse Ian de Jong, Erwin de Roos, Ide de Jong, Carst Overwijk, Martijn Sienema, Dani van der Wal, Cristian van Doezum, Jacco Alssema, Johan Terpstra, Rutger Elzinga, Niels de Jong en Maurice Postma.

Selectie team JO17-2:
Max Jansen (k), Milan Smid, Jilko Snip, Ruben vd Veen, Jacco van der Veen, Mike Zuur, Hilko Dijkstra, Berend Werkman, Alwin Scholte, Dennis Dijkstra, Vincent de Jong, Egbert Drent, Yoran Pol, Joran Storteboom en Richard Copinga.

 Selectie team JO13-1:
Jesse Huistra (k), Annelie Westerhof, Ruben van Esch, Milan de Wit, Mike Tjoelker, Ronan Pera, Jasper Nijenhuis, Senna de Jong, Tamme van der Wiel, Sem vd Veen, Sem Hamberg, Rudmer Jagersma, Leon Sienema en Colin Hiemstra.

Selectie team JO12-1:
Carlijn Pera, Fleur Pera, Anna Martha Vlastuin, Gerwin Nijboer, Arnold Rozema, Remco Lap, Wouter Agsteribbe, Silas Mulder, Julian Steensma en Levi de Wit.

Selectie team JO11-1:
David Graansma, Jurre de Bruin, Jesse van der Meer, Jesse Dam, Finn van der Veen, Milan KlaverLars Oostra, Laurens Nijboer, Ruben Spa en Hendrik Vlastuin.

Selectie team J11-2:
Lieke Helmhout, Sem Bos, Marthijn Poelman, Rosa van der Donk, Jelle Tjeerdsma, Jarno Postma, Kelt Kompaan, Jelke Nieuwland en Ocean Peulen.

Selectie team J10-1:
Niels Wassink, Thies Ouderkerken, Jonathan Graansma, Thijs vd West, Thomas de Haan, Ties Nieuwland en Merle Wiersma.

Selectie team JO9-1:
Eline Kuipers, David Mulder, Rutmer de Bruin, Jisca Nieuwland, Linde Scholtanus, Jonne Bronsveld en Dieuwke Depenbrock.

Selectie team JO8-1:
Thijn de Boer, Boris Veldhuijzen, Sylvan Arun de Vries, Harm Zuur, Boaz Kuipers, Sil Bosgra, Kim Dijkema en Menno Bronsveld.

Selectie team JO7-1:
Thomas Meijer, Lars Meijer, Gijs Veldhijzen, Romee Ijtsma, Dylan Hiemstra en Sven Borger.

Trainingen:
In de komende periode gaan we verder met de invulling van trainers en begeleiding voor de zaterdag bij alle teams. Streven is om ook voor komend seizoen weer alle teams 2x te laten trainen.

Voor de keepers wordt komend seizoen ook weer specifieke keepertraining verzorgd.

Daarnaast kunnen we niet zonder spelbegeleiders en scheidsrechters. Binnen de jeugd afdeling is er ook op andere posities nog hulp gewenst. Kortom, lijkt het je leuk om wat voor de Peender jeugd te betekenen, meldt je dan dan bij 1 van de leden van de Jeugdcommissie zodat zij kunnen zien wat de eventuele mogelijkheden zijn.


De komende weken zullen we proberen dit allemaal zo goed mogelijk in te vullen, de Peender jeugd rekent op jullie steun!


Start van het nieuwe seizoen:
Wij gaan er vooralsnog van uit dat begin september het seizoen weer los gaat maar uiteraard is het nog niet zeker. De trainingen van de jeugd zullen weer starten vanaf maandag 17 augustus. Via de site zal het complete trainingsschema bekend worden gemaakt.

Iedereen een mooie zomer toegewenst en tot in augustus bij de start van het nieuwe seizoen!!!

Jeugdcommissie VV Opende.

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht