Bingo bij vv Opende

 

Hallo leden / sponsoren / supporters / vrienden / familie's en overige geïnteresseerden,

Zoals bij iedereen wel bekend wordt iedereen hard getroffen door de Corona(-maatregelen). Dit geldt ook voor onze geliefde club en daarom willen we als eerste elftal graag iedereen betrokken houden bij deze prachtige club en komen we in actie om de betrokkenheid te behouden en toch ook wat geld in kas te brengen.

De activiteitencommissie van ons eerste elftal is daarom met 2 aankomende acties op de plank gekomen.

Op 18 december zal er een livestream te vinden zijn op de website van vv Opende waar een Bingoavond georganiseerd wordt voor jong en oud.

Meedoen:

Bingokaarten bestellen kan via de mail (VVOBingo@hotmail.com) die op de flyer staat. Deze zijn er al voor € 10,- per setje. De betaallink zal na aanmelding samen met de kaarten verstuurd worden.

Om 19.00 uur trappen we deze avond af.

 

Nog een beetje verderop in het jaar 2020 zal er een olliebollenactie plaatsvinden. Hierover zal na 5 december meer informatie volgen . Voor de oliebollenactie wordt samengewerkt met de damesselectie en zal sponsor Bakkerij Kolthof de oliebollen bakken.

Deze acties kunnen we natuurlijk niet alleen oppakken. Daarom willen we (op voorhand) alvast al onze sponsoren en alle vrijwilligers bedanken voor de hulp en inzet!

Namens de activiteitencommissie van Opende 1 is Henk Veenstra de eerste contactpersoon voor beide acties (06-21434023).

 

Bingo VVOpende

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht