Eerste online-bingo vv Opende groot succes

Gisteravond was er de primeur van een online bingo van vv Opende vanuit het BaronTheater. Het bleek een groot succes met ruim 280 deelnemers.

Net als bij vele andere clubs zijn de kantine-inkomsten van de club, vanaf september, drooggevallen en daardoor is er een enorm gat in de begroting gevallen. Dit was voor de eerste selectie van Opende het teken om de club een warm hart toe te dragen en te komen met een tweetal acties.

Gesteund vanuit alle geledingen binnen de verening werd er in een razend tempo een zeer proffesionele show voorbereid. Talloze sponsoren stonden in de rij om van dit evenement een groot succes te maken en zo bleek er vrijdagavond een flink aantal prachtige prijzen te winnen.

Het hoofddoel was om een mooi bedrag voor de club binnen te halen en alle geïnteresseerden een gezellige avond te bezorgen. De heren bleken hier fantastisch in geslaagd. Naast de bingo werd er door mascotte “Keessie” vele malen aan het rad van avontuur gedraaid.

In de oliebollenronde werd al meer aandacht besteed aan de volgende actie die is opgezet. In de komende dagen zijn oliebollen te bestellen, waarvan een mooi bedrag naar Opende rolt (zie ook de website en Facebook van vv Opende).

De prijzenkast van de bingo was gevuld met onder andere woonaccessoires, woondecoratie, waardebonnen en waardecheques, flessen wijn, vlees-pakketten, beautypakketten, tuingereedschappen, een bbq-egg, een picknicktafel en nog veel en veel meer.

Het was een sfeervolle online avond om niet snel te vergeten. Het regende dan ook complimenten voor de organisatie en velen hopen erop dat dit evenement een vervolg krijgt in 2021.

Vanuit vv Opende bedanken we alle sponsoren, toeleveranciers van materialen om de uitzending mogelijk te maken, de organisatie en iedereen die heeft bijgedragen om van dit online festijn een fantastisch evenement te maken!

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht