Nederlandse Techniek Kampioenschappen 2014

Leer de voetbaltechniek van René Meulensteen die dit dagelijks aanleert bij beroepsspelers en dit ook deed met Robin van Persie, Christiano Ronaldo en Wayne Rooney. Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar zijn tussen 09.00 – 15.30 uur welkom en worden getraind door Sportpartners/Rene Meulensteen opgeleidde (eigen club) trainers maar onder auspiciën van Sportpartners.

Deze heerlijke voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden en afgewisseld met kleine partijspelen. Het is voor ieder niveau, jongens en meisjes maar ook voor vriendjes en vriendinnetjes.

Het wordt dus een fantastische voetbaldag met héél, héél, héél veel voetbalcadeaus die je mee naar huis mag nemen want bij ons is werkelijk iedereen een winnaar. Zo krijg je een eigen bal mee naar huis, een azuurblauw/oranje voetbalshirt én een speciaal ontworpen retro medaille maar ook het jeugdvoetbalmagazine GOAL, een computerprogramma waarin jij je eigen voetbaltechniektraining kunt maken én een Moves&Skill-diploma als bewijs van deelname. Bovenop dit alles ook nog een observatierapport waarin jouw voetbalkwaliteiten door de trainers zijn beoordeeld. Voor de lunch hoef je ook al niets mee te nemen want die wordt tussen 12.00 uur en 13.00 uur door ons aangeboden.

Boven al deze extra’s krijgt de deelnemende club van Sportpartners een gratis techniek-voetbalopleiding aangeboden voor al haar voetbaltrainers. Dus een theorie én praktijkopleiding op DVD, inclusief een trainersdiploma én een herkenbare outfit voor alle clubtrainers die op deze NTK-dag op de velden staan.

Alle locatiewinnaars in haar of zijn categorie worden door Sportpartners uitgenodigd om gratis op 26 oktober 2014 naar de grote landelijke finaledag op het NSC. Papendal te komen. Daar strijden zij om de titel ‘wie is de beste tecbniekspeler van Nederland” en ontvangen de hoofdprijzen. Zo wie zo krijgt iedereen op deze finaledag zijn of haar locatiewinnaarbeker uitgereikt.

Train, speel en gedraag je als een fijne voetballer, kortom…

Klik op www.sportpartners.nl of op www.moves-skills.nl voor alle relevante informatie en de mogelijkheid tot inschrijven. We zien je graag verschijnen…

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht