Opende C verliest van koploper

Vandaag de wedstrijd tegen Grijpskerk, in de beker werd er verloren na penalty's. De ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd en kunnen voor spektakel zorgen. Opende start goed en zorgt gelijk voor gevaar, jammer genoeg komt er geen goal uit deze snelle aanval. Grijpskerk neemt de regie over en de peendermantsjes lopen er achteraan. De scherpte is er niet meer en de eerste goal van Grijpskerk valt dan ook al snel. Nog steeds zijn de readsjes niet bij de les en ook de 2-0 voor Grijpskerk ligt er al snel in. Wat wijzigingen in de opstelling geeft een iets ander beeld als de eerste twintig minuten maar het is nog steeds niet het spel wat onze boys kunnen. Tijd om tijdens de thee pauze even de kopjes de goeie kant op te zetten en wat strijd er in te krijgen. De tweede helft gaat Opende goed van start, kansen komen er nog niet maar Grijpskerk krijgt ook geen kans op de 3-0. Net als in de eerste helft zijn we te lief in de duels en toch is het Grijpskerk wat weer weet te scoren. Gemakkelijk worden de kansen weggeven en de tegenstander is ons dan ook dankbaar. Wat een eindstand op het scorebord zet van 0-4. Het vertoonde spel van onze peender boys in de eerder gespeelde bekerwedstrijd was vandaag niet te zien, het voetbal en het inzicht is wel goed. Maar zonder inzet, strijd en voor elkaar willen werken, wordt het lastig om een goed resultaat neer te zetten. De boys moeten er naar toe om elke week te kunnen vlammen en alles er voor over hebben om te winnen. Grijpskerk is dan wel koploper maar we hebben in de bekerwedstrijd laten zien dat wij ook goed zijn het is dan jammer dat dit niveau niet gehaald wordt vandaag. Volgende week een nieuwe kans uit tegen Ternaard.