Opende C wint oefenpotje tegen ASC

Vandaag was het tijd om weer even een wedstrijd te spelen als voorbereiding op de wedstrijd volgende week tegen Grijpskerk, na een weekje rust is dat wel belangrijk.

Opende begon niet goed en voordat ze het in de gaten hadden stonden ze al met 1-0 achter. Al snel werd het 1-1 en ook werd het 2-1 voor Opende.
Toch kwamen de mannen uit Stiensgea weer op gelijke hoogte en zo werd de eerste helft ook geeindigd. De tweede helft speelde Opende heel veel beter als de eerste en dit resulteerde in doelpunten en niet in een paar. Nee er werd lekker op los gevoetbald en gescoord, tikkie takkie doelpunt. Cornertje hoog voor; pats boem doelpunt !!!!!
Jongens jongens dit was genieten zo hoort het. Eindstand; een dikke verdiende 8-2 overwinning.
Volgende week de competitiewedstrijd tegen Grijpskerk, in de beker werden we na een 2-2 eindstand uitgeschakeld door penalty's, tijd dus om wat recht te zetten.
Aanvang wedstrijd waarschijnlijk om 12 uur dus op tijd eten en kom onze boys aanmoedigen, we rekenen op jullie steun.