Soepel Opende E2 verslaat ONB 5-2

Op een zon overgoten sportpark de Olde Wieren moest Opende E2 aantreden tegen E2 van ONB. Leider Martijn had zijn eigen beslommeringen en ging vandaag op de rommelmarkt in Bakkeveen om te zien of er nog iets van zijn gading bij was.

Om 9.00 uur precies was de aftrap en Opende ging furieus van start en dat resulteerde al gelijk in een doelpunt. Een vloeiende aanval over rechts en Christiaan draaide de bal over de keeper heen en de bal verdween in de het doel. Gerri en Gerrit waren nog maar net uit gejuicht of de bal lag wederom in het netje. Nu was het Niels die knap aan gespeeld werd door Milan en schoot keurig al in het lege doel. Opende bleef doorgaan met goed voetbal ONB kwam niet onder de druk vandaan. Dat resulteerde dat Milan met een droge schuiver het derde doelpunt noteerde. Rustand 3-0

In de rust werden nog even de puntjes op I gezet, de boys werden het veld in gestuurd blijf zo door voetballen dan is er niets aan de hand. Maar het verliep toch even anders ONB had waarschijnlijk een enorme peptalk gehad en voor dat wij er erg in hadden stond er 3-2 op het scorebord. Er werd gelijk ingegrepen door de technische staf, Berend ( die een goede partij speelde) ging samen net Ruben in de verdediging, dat was de gouden greep, Johan en Evert kregen meer en meer ruimte de kansen kwamen alleen de afwerking liet nog wat te wensen over. Toch kwam daar de bevrijdende 4-2 via Silvan, kwam de bal bij Johan en die schoot onberispelijk binnen en voor de statistiek kon Johan ook het vijfde doelpunt noteren.

Volgende week krijgen we Buitenpost op bezoek, aanvang 9.00 uur.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht