“Jan Swieringa” jeugdtoernooi VV Opende

Ook dit jaar wordt weer het “Jan Swieringa” jeugdtoernooi gespeeld op de velden van VV Opende. Inmiddels al weer een befaamd “begrip in de omgeving” waar veel verenigingen uit de regio elk jaar weer graag aan mee doen. Dit jaar wordt het toernooi afgewerkt op de dagen 18 mei t/m 23 mei.

Het toernooi wordt op maandag 18 mei geopend door de 3 F-pupillen teams van V.V. Opende en zij treffen dan tegenstanders van de verenigingen Marum, Grootegast, ASC, Fean ’58, Jong Harkema en Wilper boys.

Dinsdagavond 19 mei nemen de 4 E-teams van V.V. Opende bezit van de velden en samen met teams van Jong Harkema, Marum, Grootegast, Fean ’58 en Kollum strijden zij om de ereplaatsen.

Woensdag avond komen de 2 D-pupillen teams van V.V. Opende in actie. Samen met de teams van Marum, ASC, Kollum, Jong Harkema, Buitenpost, Grootegast en Rottevalle zullen zij het publiek gaan vermaken.

De donderdag is gereserveerd voor de C- en B- junioren van V.V. Opende. Deze 2 teams gaan de strijd aan met teams van Jong Harkema, ASC, Kollum en Grootegast.

Vrijdagavond komen de Peender meiden van MC1 en MD1 in actie. Zij nemen het op tegen teams van Kollum, Jong Harkema, Grootegast en Fean ’58.

Zaterdagochtend 23 mei worden de velden in bezit genomen door de kabouters van de Peenders. Deze jonge voetballers hebben inmiddels al zoveel voetbal vrienden gemaakt binnen hun cyclus van “4x4 in het Westerkwartier” dat er op deze ochtend ca. 20 teams in actie komen.

Kortom, weer een mooie week met volop spetterend jeugdvoetbal voor de boeg. Op de verschillende speelavonden zal de bal beginnen te rollen om ca. 18.00 uur en op de zaterdag ochtend zal dit omstreeks 9.00 uur zijn.

Dankzij de hulp en inzet van vele vrijwilligers hebben Henk Veenstra en Jan Westra weer een mooi toernooi in elkaar gezet!! Aangezien de velden deze hele week bezet zijn, is er dan geen training voor teams van VV Opende.

Door de nieuwbouw van de school en de daarbij horende herinrichting van de dorpskern kan dit enige hinder geven m.b.t. parkeren ed. Er kan eventueel ook geparkeerd worden op het veld naast de tennisbaan.

Alle deelnemende teams veel succes gewenst en we hopen weer op veel belangstelling!! Tot ziens op en rondom de sportvelden van VV Opende.

Toernooi commissie VV Opende

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht