2e doelman Opende 1 nekt 45 +

Vrijdag 20-03-2015.
18.00 uur. Drukte bij de sporthal, mannen met grijs haar, mannen zonder haar, mannen met gebogen rug, mannen met kromme benen, kortom........... 45 +.
IT GJIT OAN, IT SIL HEEVE, DE RAAPEN BINNE GEAR.
Twijzelerheide is de plek voor dit voetbalspektakel dat zijn weerga niet kent. Met namen als KEES BLUNDER (zie later in dit verslag) DE PIJP, TREKHAAK, DE MONNIK, HET PELSDIERTJE (SIP STORTEBOOM) FREDDY FUCKING TJOELKER, DE SLACHTER (SIEMON GRAANSMA), VUISTJE, en KNIK KNAK KLAASJE in de gelederen mag gerust worden gesproken over NOSTALGIE. Hoge verwachtingen vooraf, want met deze namen moesten er wel prestaties van hoog niveau ten toon worden gespreid.

EEVM OMKLEIE, WOT SWETSE EN SWEERE, EEVM WAARUM ROOKE en don dr voor.
Friese Boys was de eerste tegenstander voor de peenderpake,s en al snel was er een veldover(ge)wicht alleen de scherpte ontbrak nog bij de GOLDEN OLDIES. Alleen KEES BLUNDER keepte als nooit tevoren, want elke bal die maar enigszins richting goal kwam vloog er steevast in. HEE JONG DIKKE DEARE, SIST IK NOG US EEN BOL PAKKE schreeuwde DE PIJP, maar helaas KEES BLUNDER was niet van plan hier aan mee te werken. Gescoord werd er wel door de PEENDERPAKE,S. De PIJP haalde verwoestend uit . Maar Friese Boys deed dit 3 keer dus was de 1e nederlaag een feit. STRAKS MAR EEVM WER SJIN werd er gezegd. Niks straks maar gelijk weer. Discussies over en weer. IK WOL DR UUT. NEE BLIKSUM IK EERST. BARST MAR IK KIN NET MEER.

Toch werd de 2e wedstrijd weer met 7 man begonnen. Dit maal was Buitenpost onze sparringpartner.
Een blik op de tegenstanders deed vermoeden dat dit misschien toch wel haalbaar was. Aanval na aanval golfde neer op het vijandelijke doel maar in tegensteling tot wat wij hebben hadden zij wel nl.......... EEN KEEPER. Ballen in de kruising, man op man, afstandschoten, schoten van dichtbij, alles werd er uitgeranseld. 3schoten op het doel van de PEENDERPAKE,S en u raad het al............. 3-0.

MAR GOU EEVM DOUCHE EN IEN DE KANTINE. EEVM IEN KEAPJE. EEVM NEIPRAATE.
NO JA EEEEEEEEEVM. 1 ding is duidelijk....... dit is voor herhaling vatbaar. Nog eevm een goeie keeper opzoeken en de volgende keer worden er punten gepakt. Speciale dank gaat uit naar het MASSAAL opgekomen publiek ( VROUW PIJP, DOCHTER PIJP, VROUW TREKHAAK). Hun oordeel was het volgende....... JIM BINNE OARE KERELS MAAR JIMME LIEKJE WOL F KES. Oude lichamen maar jong van geest.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht