Bekerkoorts slaat weer toe in Opende!!!

Het afgelopen seizoen hebben we enorm genoten van de bekerwedstrijden van de verschillende jeugdteams, met als uiteindelijk resultaat 2 halve finale plaatsen. Beide teams gingen in die halve finales helaas nipt onderuit, maar het hele seizoen heeft er een gezonde bekerkoorts rond gewaard op ons sportpark.

Ook dit seizoen zijn de Peendermantsjes en Peenderfamkes weer uitstekend uit de startblokken geschoten tijdens de poulefase van de beker. Uiteindelijk zijn er maar liefst 8 ploegen die zich geplaatst hebben voor de knock-out fase!!! Inmiddels heeft de bekerloting voor de 1e ronde plaats gevonden en zijn er voor de Peenders de volgende wedstrijden uit de koker gerold:

Opende B1

De weg naar de volgende ronde gaat voor deze knapen via Mildam. Zij nemen het op in uitwedstrijd tegen de lokale helden van Mildam B1.

Opende C1

Deze toppers genieten van een “beschermde status” bij de KNVB en zijn vrijgeloot deze ronde en daarmee dus automatisch geplaatst voor de 2e ronde van de knock-out fase.

Opende MC1

De bekercampagne voor deze Peenderfamkes wordt in november weer hervat.

Opende D1

In deze ronde gaan de boys op bezoek bij Rottevalle D1 om daar te strijden voor een plekje in de 2e ronde.

Opende D2

Op ons eigen sportpark zullen deze jongens met Grijpskerk D2 uitvechten wie zich plaatst voor de volgende ronde.

Opende MD1

Wietse en Willem kunnen hun famkes nog meer prepareren voor de bekerstrijd. Ook zij hervatten de bekercampagne in november.

Opende E1

Gerrie en Marcel kunnen hun boys maar beginnen op te peppen. Zij spelen de al oude en mooie clash “strijd om de Doezumertocht” In een uitwedstrijd nemen zij het op tegen Grootegast E3.

Opende E2

Ons eigen sportpark is het strijdtoneel voor deze cup-fighters is ons eigen sportpark. Zij nemen het dan op tegen SJO SVH/TFS E1.

Voor de trouwe aanhang van onze jeugdteams weer voldoende, leuke en mooie ingrediënten om een wedstrijdje van onze plaatselijke favorieten te beleven!!! Wij en onze jeugd zien jullie graag terug rondom de velden bij 1 van de wedstrijden!!!

Namens de Jeugdcommissie wensen we alle teams veel succes in het vervolg van de bekercampagne!!!

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht