Bekerloting voor Peenderfamkes en Peendermantsjes bekend!!!

Op zaterdag 21 november is er weer een nieuwe knock out ronde voor de beker gepland. De Peender jeugdploegen zijn nog sterk vertegenwoordigd in het bekertoernooi en uit de loting zijn de onderstaande wedstrijden gerold.

Opende B1
Na Mildam uit staat er voor de B1 dit keer een thuiswedstrijd op het programma. Zij gaan het opnemen tegen Dokkum B1.

Opende C1
Nadat de boys in de 1e ronde waren vrijgeloot, wacht er nu een uitwedstrijd voor hun. Zij gaan naar stadion Esserberg in Haren om het daar op te nemen tegen Be Quick 1887 C2.

Opende D1
Geheel conform de verwachting spelen zij wederom een uitwedstrijd voor de beker. Dit keer worden ze in Drogeham verwacht om het daar op te nemen tegen de lokale helden van D1.

Opende D2
Voor deze toekomstige toppers is er een thuiswedstrijd uit de koker gerold. Op ons eigen sportpark gaan zij bepalen met Eenrum D1 wie er door gaat naar de volgende ronde.

Opende E1
In de vorige ronde bleven de heren nog in het Westerkwartier. Dit keer zal de reis wat langer duren, want zij gaan het in Assen opnemen tegen de lokale helden van Asser Boys E1.

Opende MC1
Deze Peenderfroulju gaan het in een thuiswedstrijd uitvechten met Ternaard MC1 wie zich plaatst voor de volgende ronde.

Opende MD1
Ook deze Peenderfamkes blijven op eigen terrein. In een thuiswedstrijd zal ZFC Zuidlaren MD1 het volgende slachtoffer moeten worden van hun dadendrang.

Kortom, ook tijdens deze bekerronde weer volop actie voor en van de Peender jeugd. Supporters zijn uiteraard weer van harte welkom en onze jeugd rekent op jullie steun!!

Namens de Jeugdcommissie, alle teams weer veel succes toegewenst!!

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht