C's Opende laten Eastermar alle hoeken van het veld zien

De eerste helft ging aardig gelijk op, Opende had de beste kansen op de openingstreffer maar het was Eastermar dat toch de gelukkige was. Lang konden ze hier niet van genieten want Opende scoorde de verdiende gelijkmaker. Helaas kwam Eastermar net voor de rust weer op voorsprong en zo gingen we rusten met een achterstand. Niks aan de hand jongens rustig blijven voetballen en de kansen komen wel om weer gelijk te maken. Nou de kansen kwamen er, Opende speelde Eastermar compleet van de mat en kreeg zoveel kansen dat het niet lang meer kon duren dat de bal er in zou gaan. Maar de bal ging net over, op de paal, of er was nog een blauw-gele die hem tegen kon houden en geheel tegen de verhouding in viel de goal op de andere kant. Opende was hier niet van onder de indruk en ging lekker verder met het spel waar ze de tweede helft mee begonnen waren. Gescoord werd er nog wel maar niet vaak genoeg om de overwinning mee te nemen naar Opende. De peendermantsjes hadden vandaag recht op de drie punten maar omdat de bal er maar niet in wilde stonden ze na afloop met lege handen.(3-2) Volgens de leiding van Eastermar was Opende veel verder in het veldspel dan hun team, maar ja als je uiteindelijk met lege handen staat voelt dat niet zo bij de boys. De leiding van Opende was zeer te spreken over de inzet en de manier hoe er in de vorige wedstrijd en die van vandaag als een team werd gestreden en gevoetbalt. De competitie gaan we rustig op deze speelwijze uit voetballen en dan zal er vanzelf nog wel een overwinning komen, hopen we dan maar. Altijd maar de lange bal spelen is niet de bedoeling van het voetbal wat wij willen laten zien in Opende.