De Peenders winnen van de Peinders

Zaterdag moesten de toppers van Opende D2 uit naar de D2 van Opeinde. Vroeg uit de veren want de wedstrijd moest al om negen uur gespeeld worden en in een nog grijs gekleurd wereldje maar op de achtergrond al wat lichtstralen van een opkomende zon werd er begonnen aan de strijd tussen de Peenders en de Peinders. Coach Sienema had zijn mannen weer duidelijke opdrachten meegegeven en voor het trouwe publiek wat ook op deze vroege zaterdag weer was meegereisd was dit gelijk al te zien. Aanvallend.... kort er op..... voor elkaar willen werken en de bal zo snel mogelijk van A naar B. De Peinders hadden hier geen antwoord op en hadden het geluk dat het afronden van de vele kansen nog niet echt lukte bij de Peenders. Geweldige aanvallen en snelle combinaties waren het spelbeeld wat de Peendermantsjes lieten zien aan de Peinder boys. En uiteindelijk wisten de Peenders het net zeven keer te laten bollen en hiervan werden er zes genoteerd als geldig doelpunt. Met twee overwinningen uit drie wedstrijden staan de Peendermantsjes in het linkerrijtje en mogen ze aanstaande zaterdag weer thuis spelen tegen de combinatie van Bergum en BCV. Na het succes in de competitie en in de beker mogen we de toppers wel even aan u voorstellen:

Rene: fanatieke topcoach, Edwin: het ideale voorbeeld voor de boy's en hij houdt Rene in bedwang, Julian: fanatiek en niet bang als keeper, Marijn: fanatiek en ook een goede keeper, Ruben: rustig aan de bal en coacht van achteruit. Jacco: een ware plaag voor elke tegenstander, Jerco: houdt zijn paadje goed schoon, Abel: sterk en durft een actie te maken, Silvan: kan goed op meerdere posities spelen, Niels W: Sterk en altijd verrassend, Niels J: de sneltrein en technische acrobaat, Milan: twee benig, Mathijs: Lastige tegenstander en zit overal tussen, Martijn: balvast een echte controleur, Dani: technisch en een goede traptechniek, Erwin: sterk aan de bal en als laatste Stef: goede techniek en heeft een neusje voor de goal.

Sterke punt van deze toppers is dat ze zonder problemen op meerdere posities kunnen voetballen en onderling veel plezier hebben en ook alles voor elkaar over. Dus hou deze toppers in de gaten, want ik denk dat we nog veel van hun kunnen verwachten.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht