KNVB beker verrast minipupillen Mp westerkwartier Opende.

Zaterdag 23 mei vond de eindronde van de Mp Westerkwartier plaats in Opende tijdens het Jan Swieringatoernooi. 20 teams waren om 9:15 uur aanwezig in Opende. Na de line up van de jongste toppers van het Westerkwartier op het hoofdveld konden de wedstrijden beginnen. Er werd in 4 poules gespeeld. Tussen de wedstrijdjes door werden er penalty’s genomen en werden de minipupillen verrast door de komst van FC Groningen met de KNVB beker. Het was een geweldige happening. 120 kleine voetballers oog in oog met de door Groningen gewonnen ‘dennenappel’.

Omdat iedereen deze dag zijn sporen had verdiend gingen al deze toppers naar huis met een vaantje en een bal. Deze bal was gesponsord door Joop Numan Intertoys te Surhuisterveen. Het was een waar voetbalfeest! Ook de KNVB is langs geweest om deze nieuwe vorm van ‘kaboutervoetbal’ te bekijken. Er waren deze dag alleen maar winnaars: enthousiaste voetballers, tevreden leiders, enthousiaste ouders, broertjes en zusjes spelend op de luchtkussens en een tevreden organisatie. Deze dag was een mooi sluitstuk van een geslaagd Jan Swieringa toenooi.

Vele vrijwilligers hebben deze week hun bijdrage geleverd. Denk daarbij aan wedstrijdleiding, scheidsrechters, catering, d-junioren en mc1-junioren die hielpen, EHBO, parkeerstewards en nog vele anderen.

We mogen trots zijn als VV Opende dat we dit met elkaar bewerkstelligen. Nota Bene werden de beloften van onze vereniging ‘de A-junioren’ kampioen! Dit was een heerlijk toetje op een geweldige week! Forza de Peen!


Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht