Monsterscore Opende A1

De peendermontsjes A1 - De Wilpermontsjes A1. 17-0.
Ja u leest het goed 17-0.
Voorafgaand aan de wedstrijd werd aan de jongens meegegeven vooral scherp te zijn, want vooral tegen de ploegen die wat lager op de ranglijst staan is het vaak lastig voetballen. Het lijkt wel of ze steeds beter naar "ons" luisteren want vanaf de aftrap was het alleen Opende die bepaalde wat er gebeurde met als gevolg deze monsterscore.

Omdat ik drie funtie,s bekleed bij dit "DREAMTEAM" of nee wacht vier nl: leider, grensrechter, verslaggever en HEIT hoop ik dat jullie het me niet kwalijk nemen als ik de volgorde van doelpunten niet helemaal juist op papier zet vandaag, maar zelfs voor mij was dit moordende tempo bijna niet bij te benen. Toch zal ik proberen dit spektakelstuk in juiste verwoording te noteren. DEAR GJIN WE.

Tot de 8e minuut kon De Wilper Boys dit geweld nog enigszins stoppen maar daarna was er geen houden meer aan. Ditmaal was het Edwin die doorbrak en zijn assist werd door assistenkoning Arnold binnengeschoten.1-0
Hierna ben ik wat betreft de speelminuten de tijd kwijtgeraakt maar in no time( jaja engels) stond het 5-0.
Drie keer schoot Edwin met scherp, en ook Wilko (met K) pikte een doelpuntje mee. En het moet gezegd, de ene aanval was nog mooier dan de andere. Prima combinaties van achteruit, het middenveld meenemend, en dan voorin afmaken. TIKKIE TAKKIE VOETBAL. En nu hoor ik u denken... JA HALLO DE WILPERBOYS. DIE STJINNE HAST ONDEROAN.. maar tegen dit geweld was niemand opgewassen. Mooie ruststand 5-0 zult u zeggen. Dacht het dus niet. Uit een strakke voorzet van Edwin was het opnieuw Arnold die de bal op de pantoffel nam en hard raak schoot. 6-0. Dit koningskoppel was vandaag niet te stuiten en als je dan spelers als Ties en Jarno op het middenveld hebt staan die de regie bepalen, kun je bijna niet s anders doen dan genieten van het getoonde spel.
Zelfs Koen die normaliter niet over de middenlijn heen komt was in het "vijandelijke" strafschopgebied te vinden want die wou ook wel een keertje scoren. Nog was de koek niet op in de 1e helft. De ( in mijn ogen) beste man van het veld Edwin was niet te stoppen vandaag en bepaalde met nog 2 doelpunten de RUSTSTAND op 8-0.

EERST MAR EEVM EEN BAKJE T. ................................................WOT IS UT JIR STIL, JA INDERDAAD JA, HOE KIN DIT????? OOOOOO IK WIT UT OL!!!!!!!! ANDRIES IS OAN UT WAARUM RINNEN. Dan weer het gebruikelijke.
Een complimentje hier, een schouderklopje daar, wat aanpassingen voor de 2e helft, nog eevm dom praate,
GIN WE WINNE ????? JA TINK!!!! EN DON DR WER VOOR.

In de 2e helft duurde het even voor "de trein" weer ging lopen maar toen ie eenmaal weer op stoom was , was er dan ook geen houden meer aan. Volgens mij was het Ties die de ban brak na 11 minuten en de 9-0 liet aantekenen. Koen liet ook Jarnick meevoetballen door hem de bal een paar keer toe te spelen anders had hij net zo goed op bed kunnen blijven. Het is tenslotte een teamsport. Toch?????? Jarno tekende voor de 10e treffer en Raymon nam nr 11 en 12 voor zn rekening. Assistenkoning Arnold pakte nr 13 na een slim hakballetje van Edwin. Loopwonder Raymon kreeg te veel ruimte waardoor hij zn 3e van de 2e helft mocht maken.14-0
TEMPO HOARE. PAK DIE BOL BLIKSUM. DRUK HOARE. Zelfs na een 14-0 voorsprong waren dit de kreten die je hoorde. De wil om te voetballen, de wil om te winnen, het fanatisme droop er vanaf vandaag. NIKS RUSTIG OAN.
TROCHSETTE. Jarno vond het nog niet genoeg en drong de "16" binnen waarna hij doeltreffend afronde. 15-0.
Doelpunten nummer 16 en 17 kwamen weer op naam van Edwin en daarna vond de scheidsrechter, die niet opviel en dus een prima wedstrijd floot , het wel genoeg. Een compliment is wel op zn plaats voor De Wilperboys trouwens want ze bleven op een zeer sportieve en correcte manier voetballen.

Tja...... wat moet je hier op zeggen????? Zei de leider van De Wilp. WAT EEN MACHTIG PLOEGJE HEBBEN JULLIE.
En inderdaad.... wat moet je hier op zeggen??? Holbe wist het na 25 minuten spelen in de 1e helft al.
Hij stond nl achter me en zei: KIST UT DR WOL WER DEL ZETTE KLAAS...... UT IS OLWER BEST GENOACH...
Vanaf nu spelen we alleen nog finales en als dat met deze inzet, gretigheid en vooral ook met dit PLEZIER word gedaan weet ik zeker dat het wel eens een HEEEELE MOOIE MEIMAAND kan gaan worden.
Natuurlijk kan dit niet zonder de steun van ons fanatieke publiek en ik hoop , nee ik weet zeker dat ,vooral nu ons "vlaggenschip" Opende 1 is gepromoveerd dat jullie dit "DREAMTEAM" zullen helpen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. De kampioensschaal lonkt en ook in de beker doen we nog volop mee.
Zaterdag 2 mei word er voor de competitie gespeeld in en tegen Nieuw Roden aanvang 14.30 uur.
Op 9 mei de strijd om een plaats in de finale van de beker thuis tegen Ruinen. Aanvangstijd waarschijnlijk 14-00 uur.

Ik zeg BESTE MENSEN KOM OP TIJD WANT VOL IS VOL

Via deze weg willen de spelers, leiders en trainer van de A1 het 1e elftal van harte feliciteren met de promotie naar de 3e klas.

FORZA SUPERPEENDERS

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht