Opende A1 weer los op het veld

De winterstop zit er (bijna) weer op, dus word er weer gevoetbald op het veld. Voor Opende A1 stond er een oefenwedstrijd tegen Friese Boys A1 op het programma. De peendermontsjes doen nog volop mee voor het kampioenschap en ook zitten we nog in de bekerronde, dus maar even kijken hoe we door de winterstop zijn gekomen.
Geen strakke koppies deze morgen, maar allemaal ontspannen gezichten met maar 1 ding voor ogen namelijk LEKKER WEER BALLEN. Eevm omkleie, eevm dom praate, don eevm oplette wont Martin komt mei de opstelling. Nog eevm wieze op ut feit dot dr FANATIEKER traint mat wurde endon DR VOOR.
De eerste 10 minuten zijn duidelijk voor Opende, maar dit kan niet worden uitgedrukt in een doelpunt. Hierna word Friese Boys wat sterker en is er meer evenwicht. Wat kleine kansjes over en weer maar voor het grootste gedeelte van de 1e helft is het wat rommelig, laten we het maar onwennig noemen. Na een half uur spelen komt Friese Boys op voorsprong. Een verdedigende actie van Andries word door de scheidsrechter gezien als overtreding met als gevolg een vrije trap op de 16 meterlijn. Deze word doeltreffend afgerond.1-0. Dit word tevens de ruststand, hoewel er nog wel wat mogelijkheden waren op de gelijkmaker, maar het vizier stond nog niet op scherp. Eerst mar eevm een bakje. Een paar woorden van Martin, gemopper van Klaas, commentaar van Andries (wie anders), afspraken over de 2e helft, en dr wer voor. Na 3 minuten spelen in de 2e helft was het raak. Edwin dringt de "16"binnen, ontdoet zich van zn tegenstander en schiet in de korte hoek raak.1-1. 8 minuten later is Arnold er vandoor op de linkerkant en zijn voorzet word door Edwin beheerst binnen getikt.1-2. In de 59e minuut word een corner door Marten binnengekopt.1-3. Minuut 68, vrije trap op 23,18 meter van de goal word door Edwin keihard binnen geschoten. 1-4. Hierna volgen nog wat kansjes, maar het laatste woord is aaneen speler van Friese Boys die de eindstand bepaalt op 2-4.

De eerste wedstrijd zit er weer op en natuurlijk waren onze vaste supporters weer mee en hun oordeel was zoals meestal weer duidelijk...... Vjar de eerste keer sa nei de winterstop wie ut BEST GENOACH.
Volgende week zaterdag kunt u deze mannen bewonderen in Opende tegen GSVV A1. Aanvang 10.30 uur.
Ik zou zeggen kom op tijd want u weet het..... VOL IS VOL

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht