Opende C heeft geen antwoord op harde spel Ternaard

Ternaard was zaterdag te gast in het zonnige Opende. Met verschillende lengtes en zo te zien ook leeftijden kwamen de klaai mannen it flild op. Al snel werd duidelijk dat ze gekomen waren voor drie punten en niets minder, jonge jonge wat een inzet en af en toe best wel wat aan de harde kant. Nu is dit voor onze Peendermantsjes wel eens goed maar als je er dan uit wordt geschopt en de wedstrijd niet meer kunt vervolgen gaat het wel te ver. Om deze overtreding nog maar even beter te omschrijven; Onze rechtsback ging op fantastische wijze om de speler van Ternaard heen en ging richting het strafschopgebied van Ternaard, voordat hij hieraan kwam (en inmiddels de bal al had gespeeld) werd hij van achteren hard neergelegd en kon uiteindelijk door de verzorging van het veld gedragen worden. Helaas had onze scheidsrechter dit niet gezien en zo kwam deze klaaikloet er zonder kaart vanaf.(was donkerrood) Voor dat dit gebeurde was Opende al op achterstand gekomen door een onhoudbaar afstandschot en een foutje in de verdediging wat onmiddelijk werd afgestraft, resultaat 2-0 achter. Opende kreeg nog wel kansjes maar gescoord werd er niet meer voor de break. De tweede helft bleef Opende knokken voor een goed resultaat en probeerde ook zoveel mogelijk dit voetballend te doen. En dat was ook de opdracht, blijven voetballen en dan zien we wel wat de uitslag wordt. Opende kreeg de tweede helft de meeste kansen maar het was Ternaard wat toch weer wist te scoren na slecht uitverdedigen van Opende. (0-3) Op een bloedneus na waren er de tweede helft geen spectaculaire dingen meer gebeurd en konden we ondanks het verlies toch terug zien op een goede tweede helft waarin we veel balbezit hadden en af en toe ook mooie combinaties lieten zien. Nu nog de doelpunten !!!!! Volgende wedstrijd is de uitwedstrijd tegen Eastermar.