Opende D2 al drie wedstrijden op rij de nul

Zaterdag moest de laatste wedstrijd in de poule fase van de zwaluwen beker gespeeld worden. Gezien de uitslagen moesten de Peendermantsjes deze wedstrijd ook kunnen winnen, maar het moet allemaal nog wel even gebeuren.

De teamleiding van deze toppers hadden een duidelijke opdracht aan de boys meegegeven, voetballen met plezier….. genieten….. en de nul houden. En met opgestroopte mouwen kwamen de mannen het veld op en kon de strijd beginnen. Opende begon goed en zette gelijk druk met de duels tussen sommige iets grotere Oldehoofsters en de kleine Peendermantsjes ging de strijd richting de goal van OKVC. Alles ging goed, alleen wilde de bal nog niet in de goal. Uiteindelijk na 60 minuten strijd en mooi voetbal stond er een dik verdiende 6-0 overwinning op het scorebord. Wat Danny Blind en zijn assistenten nog niet lukt, daar heeft de teamleiding van D2 geen problemen mee. Resultaat voetbal, de nul houden en dan ook nog winnen. Zo kom je wel naar de volgende ronde. Proficiat heren.

Hoogtepunten deze wedstrijd waren weer het fantastische samenspel, en het allermooiste dat jezelf kunt scoren maar toch de goal gunt aan een medespeler die is mee gekomen naar voren. KLASSE. Aanstaande zaterdag begint de competitie thuis tegen SC Kootstertille D1.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht