Opende E1 – RWF E1

Vorige week werd er door de E1 een bekerwedstrijd gespeeld bij onze buren uit Grootegast welke met een flinke overwinning werd afgesloten 2-18. Super jongens !! een ronde verder.

Vandaag stond Opende E1 – RWF E1 op het programma. Beide ploegen hadden tot nu toe alles overtuigend en dik gewonnen, dit zou volgens de ranglijst dus een spannende wedstrijd kunnen worden. Spannend werd het tot het eindsignaal!!
Onze jongens hadden er zin in en stonden al vroeg op het veld een balletje te trappen,RWF daar in tegen kwam laat uit de kleedkamers maar begonnen als echte prof aan hun warming-up. Opende nam het initiatief maar verloor af en toe gemakkelijk de bal .
RWF was fel en zaten er bovenop als Onze Jongens de bal hadden en combineerden leuk.
Onze jongens dachten dat ze rustig konden kijken en de bal over konden tikken maar dat was bij deze tegenstander niet aan de orde.
Opende bleef goed doorgaan en combineren met af en toe hele mooie aanvallen maar ook gemakkelijk en onnodig balverlies. Er kwamen aan beide kanten kansjes maar de keepers deden wat er van hun verwacht werd.
Opende kreeg een vrije trap op een mooi afstand welke goed en hard op het doel werd geschoten die de doelman niet onder controle kreeg werd door een speler van Opende alsnog ingeschoten 1-0.
RWF zette er een tandje bij en kwamen door slordig balverlies van onze jongens op gelijke hoogte 1-1. Toen was het tijd voor een pauze en een peptalk door de coaches Gerrie en Johannes .
De tweede helft was ook weer heel spannend met aan beide kanten mooie kansen die helaas niet benut of door goed keeperswerk werden gekeerd.
Opende bleef goed doorgaan en na een hele mooie aanval en goed samenspel werd nummer 2 gescoord. Yes!! Doorgaan boys. RWF had ook nog een aantal mooie kansen maar werden niet beloond met een 2e doelpunt.
Eindstand dus 2-1 Jongens super gedaan .

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht