Opende E1 heeft de smaak te pakken

3 oktober 2015
Opende E1- Be Quick Dokkum E3 18-2

10 oktober 2015
Friese Boys E1-Opende E1 1-10

Ja, wat moet je zeggen van deze overwinningen. Te laag ingedeeld? Waarschijnlijk wel, maar waar moet je een nieuw team in zetten aan het begin van het seizoen. Dat blijft altijd een moeilijke taak voor de commissie die dit beoordeeld. In de winterstop zal er vast over gesproken worden waar E1 na de deze stop ingedeeld kan worden.

Maar nu de overwinningen. Opende speelt goed maar soms ook slordig waardoor er tegendoelpunten vallen. Het samenspel word steeds beter maar bij deze standen is het voor de jeugd van deze leeftijd soms moeilijk om niet voor eigen kans te gaan om zelf te scoren. Ze willen doelpunten maken dat is wat voor ze telt in dit soort wedstrijden maar wat het samenspel niet ten goede komt. Het blijft toch een genot om naar deze jonge voetballers te kijken en zien hoe ze vorderingen maken in het spel.

Aankomende weken lijken de tegenstanders, als je naar de uitslagen kijkt, sterker en zullen die wedstrijden het kampioenschap beslissen. In de herfstvakantie staat ook nog een bekerwedstrijd tegen Grootegast E3 in het verschiet.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht