'Opende E2 zet goede reeks voort in Drachten'

Mooi was het niet, effectief des te meer. Met een overwinning op VV Drachten E3 met 3-1, houdt Opende E2 zicht op de koppositie.
In de eerste helft had Opende de wedstrijd al op slot kunnen gooien, maar ondanks een wervelstorm aan kansen, kwam Opende slechts 2 keer tot scoren. Dit waren dan wel juweeltjes van goals van Johan en Christian. Aan de andere kant bleek Rutger vandaag een betrouwbare sluitpost bij de aanvallen van Drachten; ruststand 0-2 in Peender voordeel.
In de tweede helft kwam Opende maar langzaam op gang en liet zich teveel terugzakken. Drachten deed er een schepje bovenop en kreeg kans na kans. Gelukkig stond hun vizier niet op scherp.
Het druiligere weer en schouwspel op het veld zorgden evenmin voor veel opwinding en op het moment dat Opende de wedstrijd uit leek te gaan voetballen, kwamen de Drachtsters opeens weer naderbij via een tegentreffer....1-2.
Hierna ging Opende de druk opvoeren en speelde meer op de helft van de tegenstander. Met een rendement van 50% (2 kansen, 1 goal) kon Opende via Niels alsnog voor de 3e treffer aantekenen en was de overwinning alsnog een feit (1-3).