Opnieuw winst Opende A1

GSVV A1 was deze morgen de tegenstander in de laatste oefenwedstrijd voor de competitie.
Een goede voetballende ploeg dus ...OAN DE BAK. Aanvang wedstrijd 10.30 uur.
9.30 uur aanwezig. Slaperige kopkes, hier en daar wat gemor (mat ut oltied sa betied) een bakje koffie
eevm warum rinne, en don dr voor.
Meteen druk zetten is meestal de opdracht die de mannen meekrijgen en zonder dat dit vandaag gezegd
werd was het gelijk vanaf het begin duidelijk wie hier vandaag de betere was. Voordat de mannen van GSVV
goed en wel wakker waren stond het al 2-0. Arnold en Raymon profiteerden van fout verdedigen van de tegenstander en straften dit onverbiddelijk af. Na 15 minuten spelen was het Mark die na prima doorzetten de 3-0
binnenschoot waardoor de wedstrijd in feite al gespeeld was. Toch kwam GSVV daarna iets onder de druk uit en kwam er wat meer dreiging richting de peendergoal. Maar de verdediging van de peendermontsjes was niet van plan vandaag iets weg te geven. Ids, Richard, Andries en Koen lieten zien dat zij de baas waren en dat er ook vanuit de verdediging prima gevoetbald kan worden. Jarnick mee laten doen in het spel, was er van te voren gezegd. Rust brengen in het spel. En het moet gezegd..... ER WORD EINDELIJK GELUISTERD. Na 38 minuten is het Ties die de combinatie aangaat met Jarno waarna Ties de 4-0 binnenwerkt.
Eerst mar eevm een bakje T. Dan het gebruikelijke ritueel. Wat aanwijzingen. Wat tips. Andries waarschuwen over zn taalgebruik, etc etc etc.
Hierna weer het veld op voor de 2e helft...................................................................................
Dat was de 2e helft. Eind uitslag 4-0.

Hoewel ik dit keer niet met de harde kern van de A1 supporters heb gesproken denk ik dat ze wel meegaan in mijn oordeel dat de 1e helft BEST GENOACH was en de 2e helft een formaliteit.
Ik denk dat we klaar zijn voor de 2e helft van de competitie en dat we u nog veel moois zullen laten zien in het vervolg van de competitie EN de beker. Maar daarvoor moet u natuurlijk wel komen kijken. Aankomend weekend staat er een uitje gepland (niet mokken lekker wokken) maar zaterdag 7 maart is de thuiswedstrijd tegen De SWEACH om 10.30. En u weet het inmiddels.... KOM OP TIJD WANT VOL IS VOL