Peender jeugd beleeft een mooi en succesvol bekerweekend!!!

Na het afsluiten van de poulefase van het bekertoernooi konden we een prachtige balans opmaken. Van de 12 deelnemende teams van de Peenderfamkes en Peendermantsjes wisten er maar liefst 8 teams zich te plaatsen voor een vervolg in het bekertoernooi!!!

De 1e ronde van de knock out fase werd afgelopen zaterdag gespeeld en we kunnen maar weer trots zijn op de behaalde resultaten van onze jeugd!!

Opende B1 verslaat Mildam
In een enerverende wedstrijd beslisten de mannen van Corrie, Aafko en René deze strijd in hun voordeel. Met een 2 – 1 overwinning op zak werd Mildam achtergelaten en een plekje in de 2e ronde veiliggesteld.

Opende D1 omzeilt lastige horde Rottevalle
De vorig jaar opgedane ervaring in het bekertoernooi werd vandaag ten gelde gemaakt, want na de onverwachte achterstand trokken de Peenders uiteindelijk aan het langste eind. Met een 3 – 1 overwinning werd Rottevalle in mineur achtergelaten.

Opende D2 geeft Grijpskerk het nakijken
Deze “kleine toppers” wisten zich wel raad met de “reuzen” van het bezoekende Grijpskerk. Fris en fruitig werd er op eigen veld op een duidelijke manier afgerekend met deze leeftijdsgenoten. Uiteindelijk stapten us Peendermantsjes met een 6 – 3 overwinning van het veld.

Opende E1 kegelt Grootegast uit bekertoernooi
Deze mannen hebben de vorm maar goed te pakken. In het “hol van de groene leeuw” werd er op een niet misverstane wijze afgerekend met de lokale helden van Grootegast. Nadat de stofwolken waren opgetrokken stond er 2 – 18 op het scorebord en wordt dus ook hier het bekeravontuur verlengt.

Opende E2 verliest van een effectief sjo SVH/TFS
Op ons eigen sportpark moesten de Peenders hun meerdere erkennen in een effectief SVH/TFS. Met name in de 2e helft waren de Peenders goed op dreef en wist men legio kansen te creëren. Waar de tegenpartij de kansen wel wist te benutten, was dit bij de Peenders een te lastige opgave. Met een 1 – 4 nederlaag nemen zij met opgeheven hoofd afscheid van het bekertoernooi.

Opende C1 was deze ronde vrijgeloot en voor de Peenderfamkes van MC1 en MD1 staat het vervolg van de beker weer gepland in november. Kortom, wanneer straks de loting weer plaats vindt voor het vervolg van de bekercampagne zitten er nog 7 Peender teams in de koker!!! Een prestatie waar we als VV Opende trots op kunnen zijn!!!

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht