Peenderfamkes van Opende MD2 knallen uit de startblokken!!!

De meiden van MD2 waren vandaag erg laat op het programma gezet. Door de drukke bezetting met al die thuiswedstrijden waren ze pas om 14.45 uur ingepland. Als coach denk je dan, kan dat niet eerder?? Maar de meiden trokken zich er van niks van aan en waren vanaf het begin zo scherp als een mes. Vanaf minuut 1 waren de meiden duidelijk de baas op het veld. Direct vanaf het begin was het gewoon erg duidelijk. De Peender meiden gaan winnen, alleen met hoeveel was de vraag.

Onder toejuiching van de boys van de D1 en D2 starten de meiden met hun voorbereiding. Wellicht dat dit hun dit extra motiveerde want de meiden gingen vol gas vooruit. Met name de voorhoede van de Peenderfamkes was een ware plaag voor Grijpskerk. Keer op keer sneden zij als een mes door de Grijpskerker verdediging, en ging het een keer mis, dan was de Peender defensie een onneembare vesting. Het is en blijft onduidelijk hoe het vandaag is ontstaan, maar afgelopen woensdag verzorgde Willem de afsluitende training…… Wellicht dat dit de meiden vleugels heeft gegeven, want ze waren vandaag niet te stoppen. Er hadden veel meer kunnen vallen, maar bij 4 goals vonden de meiden het genoeg.

En Willem en Wietse?? Eerste reactie was, net een paar goals te weinig om direct al op kop te staan. Nou ja, is niet anders, als het maar aan het einde van de competitie is als we op plek 1 staan,

De Peender goals werden vandaag binnengelopen door Nynke Ellie de Boer, Kim Herder, Lynke Rens Hiemstra en Marrit vd Velde.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht