v.v. Opende gastheer beslissingswedstrijd B-junioren

De B-1 junioren van SJO Bergum BCV Combinatie en die van de v.v. Gorecht treffen elkaar komende zaterdag in Opende. Op het spel in deze finalewedstrijd staat promotie naar de 4e divisie.

In de nacompetitie moesten de B-1 junioren van SJO Bergum BCV in eerste instantie af rekenen met het altijd lastige v.v. Buitenpost B-1. Beide wedstrijden wisten de manschappen van trainer Niels Pot winnend af te sluiten (0-1 en 2-0). Tegen CVVO uit Lemmer ging het iets gemakkelijker (4-1 en 1-2). De v.v. Gorecht B-1 wist eerst de dubbele confrontatie tegen Be Quick (D) winnend af te sluiten (3-0 en 2-2). Hierna was men sterker dan haar leeftijdsgenoten van NEC Delfzijl (2-1 en 2-0).

Het zal zaterdag op sportpark “Olde Wierden” in Opende een spannende strijd gaan worden. Deze finalewedstrijd staat onder leiding van het arbitrale trio scheidsrechter E. Garic uit Hoogezand en zijn assistenten R. Hagenouw en A. Tepper. Aanvang van de wedstrijd 14.30 uur. Bij gelijke stand na 80 minuten zal er een verlenging volgen van twee keer 12,5 minuten. Is er dan nog geen beslissing gevallen, dan worden er strafschoppen genomen.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht