Weer een nieuw seizoen E1

Weer een nieuw seizoen en een nagenoeg geheel nieuw E1 8-tal. Met Max(doelman), Jilco, Berend, Johan, Christian, Alwin, Menthe en Jordi hopen we op een mooi seizoen 2015-2016

Het seizoen begon met een oefenwedstrijd tegen Grootegast E1. Na een stroeve eerste helft waarbij nog aan elkaar gewend moest worden werd alles in de tweede helft weer rechtgezet en werd er gewonnen met 2-3.

Voordat de competitie begint, werden er de afgelopen 3 weken gespeeld om de Zwaluwen jeugdbeker in Groep 2. In een poulefase met ONR E2, Roden E4 en ONB E2 werd hierbij het bekertoernooi ingeluid.

De eerste wedstrijd In Roden tegen ONR E2 werd er eenvoudig gewonnen met 1-16 en de tweede wedstrijd in Opende tegen Roden E4, wat ook geen zware tegenstander bleek te zijn, werd deze tegenstander opzij gezet met 14-0. ONB E2 zou een andere tegenstander zijn, deze had de andere tegenstanders ook eenvoudig aan de kant gezet.

Op sportpark de Olde Wieren werd er aangetreden tegen dit ONB E2. Een gelijkspel of de winst zou genoeg zijn voor poule winst. De eerste helft werd er wat slordig gespeeld waardoor ONB het eerste doelpunt maakte. Dit werd in deze helft weer rechtgetrokken naar 1-1 en zo werd er gerust. In de tweede helft draaide Opende stukken beter en stond het binnen het kwartier 3-1. Dit werd niet meer uit handen gegeven waardoor opende E1 de Poulefase eenvoudig won.