Wisselende resultaten voor de Peendermantsjes!!!

Na 3 speelronden vinden we de beide Peender teams terug op de plekken 2 en 3. Met volgende week de finale op het programma was het dus vandaag een zaak om bij te blijven en aan te haken.

Drogeham D4 – Opende D4

De Peendermantsjes schoten uit de startblokken en al na 8 seconden lag de eerste bal in het netje. Met zeer goed voetbal wisten de boys Drogeham onder de duim te houden en met regelmaat te scoren. Even was er wat verslapping en daar wist Drogeham direct van te profiteren. In de slotminuten werd dit nog even rechtgezet en uiteindelijk rolde er een 6 – 3 overwinning uit voor de Peenders.

Doelpuntenmakers Albert Nijboer (2x) Sander Doetjes (2x) Rik Westra (1x) Carst Overwijk (1x)

Opende D4 – RWF D3

Ook in deze wedstrijd kenden de Peenders een flitsende start met een snelle voorsprong. Maar RWF was niet onder indruk van de Peenders en namen brutaal een voorsprong. De Peendermantsjes moesten even tandje bijschakelen en gingen op zoek naar de gelijkmaker. Er werden genoeg kansen afgedwongen maar steeds weer was de paal een sta in de weg. Na uiteindelijk 6x de paal geraakt te hebben rolde er een moeizame 4 – 2 overwinning uit de koker.

Doelpuntenmakers Carst Overwijk (2x) Sander Doetjes (1x) Albert Nijboer (1x)

RWF D2 – Opende D3

De Peendermantsjes startten goed aan de wedstrijd en wisten al snel de voorsprong te pakken. Hierna stokte het wat bij de Peenders, het was steeds net niet. RWF kwam meer en meer op, maar Wopke was weer de gebruikelijke “rots in de branding”. Een eigen doelpunt van de Peenders bracht RWF plotsklaps langszij en beide teams gingen vol op zoek naar de winnende treffer. Het was uiteindelijk RWF die aan het langste eind trok en de overwinning, 2 – 1, voor zich opeiste. Een zure nederlaag voor de boys.

Doelpuntenmaker Jesse Ian de Jong

Opende D3 – GSVV D1

De eerder geleden nederlaag van vandaag zat de heren nog duidelijk in de benen. De vlotte combinaties wouden maar niet lukken en achterin moest alle zeilen bijgezet worden. GSVV was sterker en namen dan ook verdiend de voorsprong. Nadat de Peenders de weer langszij wist te komen bleven beide teams zoeken naar de winst. Maar wat de Peendermantsjes ook probeerden, de bal wou er niet meer in. GSVV wist nog 2 maal te scoren en zo ging ook deze wedstrijd uiteindelijk verloren.

Doelpuntenmaker Jesse Ian de Jong

Door deze resultaten hebben de Peenders onderling nu van plek gewisseld en is Opende D4 de naaste belager van koploper ASC D2 met 3 punten achterstand. Volgende week opent Opende D3 tegen de koploper en bij Peender winst, zouden de Peendermantsjes van D4 wel eens optimaal kunnen profiteren…… Plaats van handeling is dan de sporthal in Houtigehage.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht